Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 9
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() ako je neko voljan da mi pomogne, bio bih mu zahvalan...evo vec dva sata se lomim, i ne mogu da provalim...dakle, imam hosting i domen koji su razdvojeni, tj, nisu kod istog provajdera. E sad, u hosting sam registrovao mojsajt.com, a na domen sam zakacio nameserver-e... i sad kad kucam adresu mojsajt.com, otvara ga. ali www.mojsajt.com, nece! kontam da mozda sam trebao da u hosting upisem www.mojsajt.com? ali onda nebi otvarao mojsajt.com, jel? pada mi na pamet i da napravim subdomen www. ali, valjda to nije to. nikad jos nisam ovo podesavao, pa se izvinjavam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aleksandar Marković
Na probnom radu
|
![]() Ako nije tajna kazi koje je tacno ime domena kako bih pogledao DNS zapise koji su verovatno uzrok problema ovde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
član
Na probnom radu
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() dodam poddomen www, redirekciju sa njega na sajt.com, stavim masku, i probam da otvorim, kaze "The page cannot be found"...probao saam i bez maske, isto...domen je na godaddy.com
Poslednja izmena od dejan86 : 07. 10. 2007. u 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
član
Na probnom radu
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() evo i sat je prosao mislim, i dalje nece...a treba li dje u godaddy da kucam DNS adrese hosta? Na godaddy sam nasao da samo ako je sajt hostovan kod njih trebaju dns adrese, a ako nije, onda samo ima mjesto da se upisu nameserver-i...
hmmm.a sto je cudnije, sad gledam, webmail i cpanel rade na www. Poslednja izmena od dejan86 : 07. 10. 2007. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 19.03.2007
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() mislim da se to što tebi treba zove cname ili alias ili takonešto...
Ako koristiš godaddy onda valjda kod njih postoji opcija "total dns kontrol" i tamo je sve već podešeno da radi ispravno, ako nisi nešto dirao. Ukoliko koristiš sopstveni dns server(za šta mislim da nema potrebe) verovatno treba sve to da podesiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Za osvjezavanje DNS-ova tj azuriranje potrebno je 24-48h.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla nece da instalira galerije... | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 21 | 11. 11. 2010. 19:27 |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
problem sa HP laptopom. nece da se puni. | [nq] | Opušteno | 13 | 05. 02. 2008. 14:43 |
Za koji djavo nece da indeksira? | Pedja | Marketing i SEO | 8 | 20. 07. 2007. 23:03 |
Nece Google nece Yahoo!, a ja hocu... | sirNemanjapro | Marketing i SEO | 14 | 05. 11. 2006. 03:10 |