![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Kako radite Search u svojim aplikacijama?
Ja trenutno koristim Full Text, ali sam cuo da ne radi bas najbolje kada je u pitanju veca kolicina podataka (a radim na projektu koji ce imati dosta - tabela, redova etc.) Trazio sam druga resenja, te nasao Xapian , napisan je u C++, a vidim i Srpko ga koristi.. Naravno tu je i mnogo spominjan Lucene ali mi se bas ne instalira Java na server... Pa, koja su vasa iskustva, i sta preporucujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Ako ti treba smao pretraga kompletnog sajta po web stranicama mislim da je dobro rešenje Google search, a ako ti treba detaljna pretraga tvojih dokumenata i sajtova mislim da je dobar izbor Google Search Appliance.
A ako ti treba nešto između, onda piši sam/koristi nešto drugo.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
firebug search | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 13. 06. 2008. 06:39 |
Interfejs za search | ivanhoe | Planiranje i usability | 6 | 31. 12. 2006. 22:17 |
PHP Manual tag, Google search tag, Yahoo search tag i jos neki :) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 24 | 25. 02. 2006. 10:08 |
Search Engine API? | MorenoArdohain | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 19. 01. 2006. 19:50 |
Pogodak.co.yu nudi search box | bluesman | Marketing i SEO | 8 | 08. 08. 2005. 15:37 |