(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Jel moze mala pomoc sa ovim: http://www.security-net.biz/files/slr/index.htm ? Kako da zalepim footer na dno stranice ?
Probao sam razne kombinacije koje sam nasao na netu, ali bezuspesno ... Hvala
"Hvala" Ivan za poruku: |
![]() |
#2 |
...
Qualified
|
![]() Ako sam te dobro razumeo...
Mozda ovako nesto : http://limpid.nl/lab/css/fixed/footer |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Hvala al ja ne razumem
![]()
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() 'vako:
Kôd:
/* ovo u glavni stylesheet */ body, html { margin:0; padding:0; height:100%; } #page { position:relative; min-height:100%; } #footer { position:absolute; bottom:0; } /* a ovo u IE only stylesheet */ #page { height:100%; } HTML kôd:
<div id="page"> <div id="footer"> copyright © 2008 ivanhoe :) </div> </div> EDIT: Sad vidim ovo sto je Veljko obesio, to je za fixed resenje, ovo moje je za klasicno, pa ti biraj ![]()
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 24. 01. 2008. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
majstor
Wrote a book
|
![]() ah, jos zadacu moram da radim :P
dodas na #main <div> position:relative; |
![]() |
![]() |
"Hvala" misk0 za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fejsbuk fan stranice | Vlado_V_km | Sva početnička pitanja | 3 | 16. 07. 2010. 15:34 |
IE lose otvara stranice | marijano | Web design, Layout, User Interface | 0 | 22. 12. 2009. 12:42 |
Dinamički Title stranice | marijano | PHP | 3 | 01. 04. 2009. 20:56 |
Plata za kreiranje web stranice | Libertarian | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 15. 11. 2008. 02:16 |
Stampanje stranice | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 14 | 30. 09. 2006. 21:54 |