Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Da li neko mozda zna za neku PHP biblioteku koja za zadati YouTube code i code drugih video sharing site-ova vraca sliku tog videa? Za sam YouTube znam kako, al neko generalno resenje mi treba ...
Yahoo, Bebo, Woofy … Technology businesses must cut the baby talk, you’re a multi million corporations not a stuffed animal. Grow up, if I wanted to see uncaring money making machines with cutie names I’d go to a strip club. - Bill Maher |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() http://www.youtube.com/dev_api_ref?m...os.get_details
ili http://img.youtube.com/vi/5VWZoKWBYXE/2.jpg
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Thanx! Kao sto rekoh za YouTube znam, meni treba generalno resenje koje pokriva sto vise tih video sharing site-ova ... znam da je long shot ... al reko mozda neko znade za nesto tako ... Google open social ce verovatno jednog dana ... ne lipsi magarce do ultra zelene trave ...
Yahoo, Bebo, Woofy … Technology businesses must cut the baby talk, you’re a multi million corporations not a stuffed animal. Grow up, if I wanted to see uncaring money making machines with cutie names I’d go to a strip club. - Bill Maher |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E pa za to bi verovatno morao da downloaduješ FLV, a posle nešto na foru
http://stream0.org/2008/02/howto-ext...from-a-vi.html
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Hvala! To mi nije dovoljno real time. Svi oni uglavnom imaju API-je preko kojih se moze doci do slike. Mislio sam da li mozda postoji neki agregator koji zna da radi sa vise njih istovremeno da ne moram da pisem poseban code za 15 API-ja ... ok izgleda da ce magare ipak da crkne od posla na kraju ...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() ja sam imao isti problem (tj. request), i isto sam pitao to na forumu, evo ti link:
http://www.devprotalk.com/showthread...hlight=youtube na kraju sam to resio klasicnom kradjom ![]() evo ti kod koji sam koristio, u nadi da ce ti dati makar insight u jedno resenje. *note da je ovo samo za youTube..* Kôd:
// jel' ovo uopste youtube embeded video? $parchePos = strpos($nekiEmbededLink, "www.youtube.com/v/"); if ($parchePos === false) { // ako nije youTube, postavi neki default.. bla.. } else { $youtubeID = substr($nekiEmbededLink, $parchePos + 18, 11); // KRADI!! :D $ch = curl_init ("http://img.youtube.com/vi/$youtubeID/1.jpg"); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER, 1); $rawdata=curl_exec ($ch); curl_close ($ch); $fp = fopen("userPhotos/{$article_id}.jpg", 'w'); fwrite($fp, $rawdata); fclose($fp); } |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ja to izvlacenje ID-a regularnim izrazima skuckao ... al izgleda da cu ih ubediti da odustanu od ideje za generalnim resenjem ... hvala svima
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako staviti Link u odredjeni deo jedne slike | Osensej | Sva početnička pitanja | 3 | 19. 03. 2009. 19:57 |
Kako staviti sliku pored slike poravnato po vertikalnoj sredini | ljtruba | Sva početnička pitanja | 1 | 17. 03. 2008. 14:07 |
Kako prevariti VB za slike? | pcigre | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 14. 11. 2007. 02:55 |
Simpatičan način za skidanje videa sa YouTube | exPablo | Opušteno | 0 | 12. 05. 2007. 23:14 |
Youtube - kako zaustaviti clip | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 05. 01. 2007. 21:09 |