|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
Expert
|
![]() To je lajtmotiv projekata formular.rs. na Bizbuzz-u ste videli da Ministarka dodje ali lokalne velicine ne! Da ne bi cekali sledeci vek, ko hoce moze da se pridruzi projektu. Dizemo wikimediju na tom domenu i postavljamo servise,
naziv servisa nadlezna ustanova potrebna dokumenta FORMULARI taksa i tekuci racuni i linkovi... pa da napravimo makar drugi nivo eUprave koji ce biti koristan i lak za pretrazivanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Milorad Tošić
Certified
Datum učlanjenja: 11.04.2006
Hvala: 1
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Veruj mi da je lakše doći do Ministarstva telekomunikacija nego do gradskih otaca (kome li su oni oci?
![]()
![]() |
#3 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() skoro sam komentarisao sa nekim ortakom oko customer care-a generalno kao jednog od poslova buducnosti, iz razloga sto ljudi sve manje vremena imaju za preregistracije, vadjenja kojekakvih papira i ostalih time-consuming birokratskih aktivnosti... go4it!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Moj kolega nedavno otisao u jednu banku nije imao kesa pri sebi pa uzeo kredit za registraciju kola. Kaze nikad vise nece sam registrovati kola, oni ti lepo tamo sve popune ti samo sedis i potpises na kraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
samo sto mozes da otkucas i odstampas od kuce ili sa posla stedis jedan odlazak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Master
|
![]() Pa gde ce onda da rade svi ti ljudi na salterima sto su sad? Zar nije plan Vlade nase da se smanji nezaposlenost a ne da se poveca?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() oh ima poslova koliko zelis...kukuruzi, visnje, taksiranje, otvaranje str-a, javni radovi......
Salim se, naravno. ![]() Pitanje je sta cemo MI dok se oni ne snadju? Za pocetak bi mogli da prenose podatke sa papira na komp...to ce potrajati jedno 10 godina i taman onda ide penzijica. Mogu to ukucavanje podataka da uvrste u javne radove takodje! I da recimo onaj ko ima zatvorsku kaznu mora da kuca brojeve sve vreme....ako pogresi, mesec vise ![]() POJMA NEMAM.
![]() |
#8 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 13.01.2008
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Predlazem da se i kod nas uvede, kao u Mexiku sto se uvelo, zrtve birokratije ili sl.
http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=73820 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
title tag - staviti ime sajta ispred ili iza naslova stranice? | Peca | Marketing i SEO | 14 | 19. 08. 2008. 12:18 |
Daleko (ispred) je Madjarska | Dejan Bizinger | e-Business | 32 | 04. 02. 2006. 00:01 |