|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
Python Ambassador
Master
|
![]() Namučenim dušama koje su radile u asembleru ne može ništa da promakne
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() ahahahahaa
A dobro, mozda se samo pogresno izrazio, mozda je hteo da kaze ukoliko ste primetili da ste pogresno upisali datum rodjenja... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ![]() Prebacite jezik na engleski ako želite da vidite originalnu frazu. To čemu se smejete je bukvalan prevod fraze: Please contact the Administrator if your date of birth has changed. ![]() Ne kapiram da li je ovo komentar na prevod ili na samu frazu. Naravno, dok se prevodi, retko kada znaš gde i kada se upotrebljava fraza.
![]() |
#4 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() komentar je na frazu... lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne obaziri se ovo su sitne prozivke
![]()
![]() |
#6 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Shvatam da ste vi samo radili prevod, ali meni je fraza i dalje smešna i to na oba jezika
![]() Mislim, čuo sam za zahteve za promenu državljanstva, imena, pa čak i prezimena ali menjanje datuma rođenja? ![]()
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sada, moram da budem iskren, i dok sam prevodio to pitao sam se gde se to upotrebljava. Međutim, išao sam onom starom "na'rani svinje i ništa ne diraj". Jedino može imati smisla u slučaju da je neko lagao za datum rođenja pri registraciji pa sada hoće da ispravi.
![]() |
#8 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Nema puno cura na forumu, a i imaju opciju da sakriju godine - ne moraju unositi lažne podatke
![]()
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Tko zna ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Da, u buducnosti ces se samo pojaviti na forumu, a vec ces biti registrovan, opomenut par puta u napred (zbog nedolicnog ponasanja kod kuce), i eventualno banovan ako se desi da zagalamis na one opomene... ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
potrebni server administratori | Vace | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 16. 05. 2008. 01:42 |
Potrebni sistem administratori: Sportska kladionica Mozzart | qpele | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 06. 2007. 12:44 |
Čudan post na forumu | borstale | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 02. 02. 2007. 21:02 |
Koliki je smisao pretrazivaca danas? | Pedja | Marketing i SEO | 30 | 19. 06. 2006. 21:05 |
Humor: Kolekcija... | Ilija Studen | Opušteno | 0 | 08. 08. 2005. 18:36 |