![]() |
#1 |
133t
Master
|
![]() http://www.b92.net/info/intervju/ind...?nav_id=305152
(ok, znam da tek treba da se pojavi) ![]() any comments? Mene je naprimer iznenadilo partnerstvo sa Telekomom? A i ton ovog intervjua mi je onako... bzvz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa lepo je to od Telekoma, a inače jako lep servis ...
thumbs up
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() samo ne kapiram, kako ocekuju protiv last.fm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Protiv last.fm? Pa... već poseduju svoju korisničku bazu, praktično se samo dodaje novi servis. Korisnička baza (blog, + portali za vesti & ostalo što serviraju) je verovatno veća od domaćih što koriste last.fm (wow, lupam ja lepo, no to je eto samo procena).
No teško je šta reći dok to sve stoji iza zavese... ako bi omogućili neko alfa-beta-testing okruženje rado bih se priključio da virnem kakve utiske ostavlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Pitanje je sta ce se usuditi da pustaju?
Da li ce izbaciti grbu pa pustati sve ili postovati prava vlasnika intelektualne imovine. Da li ce smeti sve nase da pustaju posto kapiram da kod nas niko se nece ni zaliti sto ga neko promovise :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() To sto imaju bazu korisnika za jedan servis (blog/forum), nema veze sa ovime... kao sto nema veze sa mapama. Servisi jednostavno nisu u medjusobnoj vezi i imaju jako malo zajednickih stvari. Sumljam da ce i 30% od trenutno registrovanih korisnika korisiti ovaj servis (hint, ja sam registrovan, a siguran sam da necu jer nemam nikakvu realnu potrebu)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Hmm, pitam se kako ce SOKOJ da se postavi prema ovome kad naplacuju frizerskim salonima pustanje muzike, kako ce tek ovo onda da funkcionise...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ovo je dovoljno veliko da natera sokoj da odreaguje, pre ili kasnije ce neko da se buni oko svojih prava. royality rate je nesto sto je odavno regulisano na netu. RIAA recimo ima nekoliko modela po kojima moze da se placa: fiksno, po play-u, itd. ima negde cenovnik na njihovom sajtu
enivej, jako lepo. ne vidim ovo kao direktan konkurent last.fm-u, uvek ima mesta za jos nekog. ne verujem da ce ovo da "preotme" nekog last.fm korisnika koji nije sa ovog govornog podrucja, a sa druge strane b92 ima dovoljnu popularnost da grupise ex-yu na jedno mesto. zivo me zanima kako sve ovo izgleda u praksi ![]() ...a ton intervjua je malo bzvz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Lako je regulisati prava sa SOKOJ-em i OFPS-om, tako da ne vidim problem sa te strane.
![]() |
#10 | ||
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
|
||