|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 08.03.2009
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Nigde nisam uspeo da pronadjem podatak koji me interesuje, a tice se poslovnog prostora pausalnog preduzetnika.
Hocu da otvorim SZR koje ce se baviti uslugama grafickog i web dizajna, a trenutno sve to radim u svojoj kuci, tj. imam jednu sobu preuredjenu kao skroz OK poslovni prostor u kucnoj varijanti (ma sta god to znacilo ![]() Interesuje me da li mi za ovu delatnost kojom planiram da se bavim, treba poseban poslovni prostor, tj. lokal koji nije u sklopu kuce da bih mogao da se registrujem i dobijem dozvolu za rad? Moje usluge bile bi intelektualne, znaci osmisljavanje resenja za stampani i online materijale, bez ikakve fizicke produkcije u smislu stampe, dorade itd. P.S. - Prvi put sam na forumu, nadam se da sam izabrao praveo mesto da pitam ovo. Hvala |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preduzetnik - penziono | ibalosh | e-Business | 13 | 11. 02. 2009. 14:43 |
kao preduzetnik da li moram sebi da pisem putne naloge | raindog | e-Business | 20 | 12. 11. 2008. 02:47 |
Imam VISA Virtuon, i sta sad?! | sirNemanjapro | e-Business | 18 | 01. 11. 2006. 22:56 |
Hocu lepe adrese! | Dzordz | Programiranje | 4 | 23. 09. 2006. 21:15 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 02:08 |