![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() a) Koji servis češće koristite i zašto?
1. http://www.naslovi.net/ 2. http://www.b92.net/ 3. neki drugi domaći servis (navesti naziv) b) U kom obimu posjećujete taj servis: 1. jednom dnevno 2. više puta dnevno 3. više puta nedeljno 4. jednom nedeljno 5. nekoliko puta mjesečno 6. ostalo (opciono navesti) c) Zbog kojih karakteristika koristite taj servis (navesti po važnosti, od vrha nadole, prva na vrhu je najvažnija karakteristika, onda sledeća i tako po redu - npr. 7, 1, 3...) 1. kvalitet izvještavanja i kvalitet objavljenih tekstova 2. brzina objavljivanja vijesti 3. objektivnost 4. lakoća snalaženja na sajtu 5. komentari na sajtu i mogućnost dodavanja komentara 6. lične simpatije 7. količina vijesti 8. dodatni sadržaji na sajtu 9. dostupnost sajta (konstatno online, pristup preko drugih uređaja i platformi, itd.) i brzina učitavanja strana 10. RSS podrška 11. dodatni napredni servisi na sajtu 12. popularnost sajta 13. ostalo (navesti) d) Koja su najveće mane tog servisa (navesti po važnosti, možete iskoristiti gornju listu) e) Vaš subjektivni stav, slobodno napišite vaš dodatni komentar o ovoj temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() a. 3 - ne koristim slične servise
b. 6 - ne posećujem c. 13 - ne posećujem Znam da ne pomaže previše, ali dobro ![]()
![]() |
#3 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Same here.
![]() |
#4 |
old school
Professional
|
![]() a. danas.co.yu , a od ova dva B92.net
b. vise puta nedeljno c. Razlozi su navedeni pod 1, 2 i 8, a cetvrti - nekako se razlikuju od svih ostalih, pre svega po vestima (mislim da je o tome rec). Sto se subjektivnog stava tice, B92 je uradio ono sto niko nije za vreme "onog(a)", a to se ne zaboravlja. Moze da prica ko sta hoce, ali niko im nije ni prici. S druge strane, pogledajte npr. ono od Politike. Mozda ih Mirko Ilic (coveku svaka cast) uvije u nesto lepse, da budu gutantniji, ali... O javnom W, ovaj, servisu ne bih. Naslovi.net ne posecujem. A i zasto bih kada im je onako B92 jedan od (glavnih) izvora informacija.
RetroJunk.com Poslednja izmena od crews_adder : 18. 03. 2006. u 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ako pod pojmom češće kapiraš "bar jednom dnevno" onda sam ja isti kao moji prethodnici, međutim ako je "po potrebi" onda sigurno više pratim b92, ali to je više zbog navika, ja sam uz b92 od dana kada su počeli sa radom (radio) i jednostavno kod mene u kolima na primer i ne postoji druga radio stanica, na svim brojevima je memorisan 92.5 (za svaki slučaj
![]() [edit]Uvalio sa "will code html for food" izmedju, pa kada kažem prethodnike, mislim na one pre njega ![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 18. 03. 2006. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Ne pratim vesti ni na netu ni na TV. Pratim Sunđer Boba na TV B92.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pratim samo na tv-u ... net samo preko preporuke ... Naslovi.net ne posecujem
![]() |
#9 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Navigacija kao naslovi.net / crvenazvezdafk | Deki80 | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 09. 07. 2008. 14:39 |
Naslovi.net hacked | borstale | Opušteno | 7 | 29. 05. 2006. 16:17 |