e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.12.2005
Hvala: 5
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Pitanju je upuceno onima koji vec imaju registrovane firme (doo) i pretpostavljam dovoljno iskustva u radu sa domacim poslovnim bankama.
Da li mozete da preporucite neku banku uzimajuci u obzir "specificnosti" posla (rad sa stranim klijentima, doznake iz inostranstrva, placanja hostinga, online marketinga, registracije domena) kao i "karakteristike banke" (provizije, naknade, elektronsko bankarstvo, konverzija deviza, platne kartice itd) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Najbolje neka na Devičanskim ostrvima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Moja preporuka je da ne možeš da pogrešiš.
Ne možeš da pogrešiš jer nemaš izbora. Koju god da izabereš draće te na svakom koraku, tako da nema nikakve faktičke razlike, jedino što ih razlikuje je logotip i fasada nove zgrade koju su podigli od tvojih para ![]()
2 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
#4 | |
član
Certified
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Jasno mi je. Pokusao sa da vrsim poredjenje naknada na osnovu podataka sa sajta nbs (lakse nego skidati tarife za svaku banku) ali nisam siguran da mogu pravilno da sagledam prednosti i mane banaka sa liste zato i pitanje. Ono sto sam gledao je: - sto nizi troskovi provizije na doznake iz inostranstva - sto nizi troskovi konverzije deviza - sto nizi troskovi elektronskog bankarstva i provizija na transakcije "manje" bitni bi bile - troskovi odrzavanja racuna - troskovi vezani za platne kartice Siguran sam da sam nesto zaboravio... Trenutni izbor mi je Inteza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Preporuka za Intezu.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" jasmanac za poruku: |
![]() |
#6 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam u Intezi ali nijednu drugu banku za firmu nisam ni probao pa ne mogu da upoređujem.
Nije ovo preporuka za Intezu, samo iznosim činjenično stanje. ![]() Poslednja izmena od mileusna : 25. 03. 2010. u 16:18. |
![]() |
![]() |
"Hvala" mileusna za poruku: |
![]() |
#7 |
član
Certified
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() @jasmanac, @mileusna
Koju intezinu karticu koristis za online placanje hostinga, registracije domena, softvera, online marketinga i sl ? Sta ti najvise smeta (cime si najvise nezadovoljan) u poslovanju sa bankom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() ja imam iskustva sa Intezom, Pro Credit, Credit Agricol, Rajfajzen, Piraeus. To su banke gde imam ili licne ili firmine racune
![]() I ako ti racun treba samo zbog prometa novca, najbolja je Inteza od svih ovih. A drasticno je jeftinija od ProCredit banke na primer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() I ja sam (samo) u Intesi, ali ti ne mogu pomoci oko kartica jer sam (kao i mileusna verujem) preduzetnik tako da njihov CC mozes dobiti samo u vlaznim snovima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() @rex, Visa Business Electron se moze koristiti za placanje preko interneta, potrebno je samo naznaciti da se veze i za devizni racun firme.
Posto nije kreditna, vec debitna, lako ju je dobiti.
"Hvala" MorenoArdohain za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za MFP | rex | Hardware | 16 | 10. 12. 2010. 21:30 |
Preporuka za VPS? | vidak | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 09. 11. 2010. 23:31 |
Preporuka za ASP.NET VPS | Marko Medojevic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 07. 10. 2010. 18:01 |
Preporuka za monitor | nixa | Hardware | 105 | 23. 01. 2009. 21:52 |
Preporuka za banku koja ce vas tretirati kako treba | dinke | e-Business | 45 | 25. 10. 2008. 08:34 |