![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() http://img192.imageshack.us/img192/7894/mmmm8.jpg
evo pogledajte na slici kakav font trazim iza ove crvenog layouta, uradjen je od gvozdja ako ne beplatana, moze i komercijalni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Na cemu si ti covece? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ja imam onaj sa broja kuće, etikete zavjese, broj sa cipela plesača ali ne i taj sa kovanog gvožđa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() LOL, ovo me podseća na vreme kada sam radio grafički dizajn pa sam imao iskustva sa raznim zahetevima, naročito oko boja od kojiih ističem: "boja hrastovog lišća u jesen, ali ne ono septembarsko nego iz prve polovine oktobra".
Pa smo mi dodavali "aha, ono kada krene da pada sa drveta, pa kada je na 30 cm od zemlje?" ![]() ontopic: nisi valjda stvarno mislio da je ono font koji neko pusti sa računara i izađe kovano gvožđe? ![]()
![]() |
#5 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.dafont.com/strassburg-fra...t=Buenos+Aires
Probaj na ovom sajtu da nadješ nešto kitnjasto, dokon auto-limar bi ti svašta napravio ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" srdjan za poruku: |
![]() |
#6 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Trazio sam na Dafontu, jos uvek nisam nasao odgovarajuci,
ja ne znam sta vam je ljudi treba mi font slican tome na slici a ako je neko mislio, da sam ja mislio, da je ovaj od kovanog gvozdja uradio na cnc masini upotrebivsi font onda nam treba poseban topik da ne navodim naslov |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 20.05.2009
Hvala: 22
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji font koristite u editoru? | bluesman | Programiranje | 53 | 21. 10. 2009. 23:53 |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
[pomoc] Font Embedding, razliciti stilovi na istom textfieldu | MrSteel | Flash | 5 | 11. 08. 2007. 16:09 |
type 1 font iz css-a | japan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 08. 03. 2007. 08:03 |