Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 23.02.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() zelim da napravim sajt o kladjenju i sl, i zelim da uvedem na tom sajtu smsm naplatu za tikete singlove i tipove, pa sam isao preko fortuma ali treba preko firme, a ja to nemam. moze li neko da mi pomogne oko toga, trebao bi mi servis za srbiju i pa skoro ceo balkan(grcka, bosna, hrvatska, makedonija, ) i mozda turska, austrija i svajcarska. ako moze neko da mi pomogne neka odg ovde ili u inbox, i ako neko zeli mozemo da radimo ovo ortacki. pozz i hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Imajući u vidu prethodna iskustva iz te oblasti, mislim da si bezbedniji ako kreneš u posao sa on-line prodajom eksploziva.
8 članova zahvaljuje Dušan Dželebdžić za poruku: |
![]() |
#3 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() 1. ako ti treba firma otvori firmu, procesljaj forum
2. sto se naplate smsom tice, procesljaj forum ![]() 3. pogledaj onu doticnu temu sta tacno ne smes raditi na sajtu da ne bi lezao u istrazi pola godine 4. FC Barcelona - Shakhtar Donetsk 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kockar
Qualified
|
![]() ma opusteno i zatvor je za ljude...
nego, treba ti firma za to, ne moze bez firme. Starion je i moja preporuka (mada mozda bolje da ti ja ne preporucujem nista :-)) |
![]() |
![]() |
7 članova zahvaljuje djoca za poruku: |
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 10.06.2010
Hvala: 40
16 "Hvala" u 13 poruka
![]() |
![]() Fortumo radi i sa fizickim licima, ali oni su ti onako... idiot friendly i to ima cenu ( i materijalno i tehnicki)... Mozes da krenes sa njima i vidis kako ce ici pa da kasnije menjas ako vidis da se isplati raditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Datum učlanjenja: 23.02.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ok sve to za kaznu i zatvor znam ja to, ali ne razumem kako ostali rade ? ima dosta jakih sajtova i blogera, koji rade tu naplatu i niko ih ne dira(bar ja tako mislim jer jos uvek traju) a i reklamiraju se po najvecim kaldionicarskim sajtovima na balkanu?
i koji servis je najpogodniji za takav rad ? a da je dostupan u dosta drzava ? osim tog fortumo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.11.2006
Hvala: 12
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Mozda off topic, nadam se da su svi dpt-ovci na broju
![]() http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/254...pseno-17-osoba ![]() |