|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
Pogledajte rezultate glasanja: Da li ste za ukidanje linkova u potpisima? | |||
Da | 15 | 35,71% | |
Ne | 27 | 64,29% | |
Glasači: 42. Ne možete glasati ovde |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 06. 2011. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Sta mislite o ukidanju linkova u potpisima?
Svako malo se pojavi neki pacijent sa 10 linkova u potpisu i onda iskopa N starih tema i kao nesto prokomentarise u nadi da mu je to put do slave i bogatstva...
Ti linkovi su nevidjen mamac za spamere, a realno su prilicno beskorisni svima ostalima, mi koji smo iole duze aktivni na forumu imamo ih naprosto previse, google ih verovatno ignorise ili imaju nekakvu minimalnu ulogu za SEO... Therefore I'd like here to make a motion for removal of the aforementioned links... sta mislite?
21. 06. 2011. | #2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
|
Tačno je da se javljaju pacijenti ali ja glasam "ne".
Iako nije pomenuta kao opcija, unapred glasam "ne" i za ograničavanje linkova samo za posle desetog, dvadesetog, etc posta jer bi to teralo još više na spam. Glasao bih "da" za opciju ograničavanja likova samo za članove koji su ovde duže od 3 godine i 9 meseci. edited: Mada, sad kad sam pregledao današnje poruke, dvoumim se oko aktuelnog glasanja.
Neparno 10 Poslednja izmena od acca : 21. 06. 2011. u 18:46. |
21. 06. 2011. | #3 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Ukinuti potpise novoregistrovanim korisnicima?
npr. može posle >6 meseci i >50 postova. |
21. 06. 2011. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
I ja bih pre bio za neki modalitet. Neki put mi potpisi znače da vidim šta radi i čime se bavi neko od stvarnih članova foruma.
|
10 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
21. 06. 2011. | #10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Svakako bi trebalo da ti linkovi budu no follow, to ih privlaci najvise ... e sada sto se tice modaliteta ... recimo nakon sto dobije neki user rank da mu ukljucimo potpis ... u broju poruka recimo ...
|