21. 07. 2011. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 08.06.2011
Hvala: 8
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Google ads problem
Pozdrav svima i kratko pitanje
Ranije sam imala sajt koji je od google ads zaradjivao poprilicno dobro. Kada su isplate cekovima dostigle malo ozbiljniju sumu meni je samo jedan dan doslo da sam iskljucena iz sistema zbog nevazecih klikova navodno sa moje strane. Ja im pisala da to nisam radila itd ali ne vredi. Moje pitanje je, sada ponovo imam drugi sajt koji je poceo prilicno lepo da zaradjuje pa se plasim da mi se ne desi isto tj da li ko zna da li postoji neki nacin da se zastitimo da kada oni kazu klikali ste na svoje reklame da mi mozemo dokazati da nismo? Hvala unapred na odgovorima |
21. 07. 2011. | #2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
Hvala: 3
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Kako to da ti je nalog ostao aktivan posle iskljucenja zbog nevazecih klikova?
U takvim slucajevima ceo nalog se zatvara, a zarada vraca oglasivacima. |
21. 07. 2011. | #3 | |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Sada imam nov nalog i nov sajt koji lepo radi i zanima me kako se mogu obezbediti da se isto ne ponovi? |
|
21. 07. 2011. | #5 |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Blah nisam ni kliktala Ja pitam zna li neko kako se zastititi od toga da kada napravis malo ozbiljniju zaradu da google ne kaze e radila si to i to, da klikcem sama na svoje reklame nebih ovde ni postavljala pitanje znala bi u cemu je kvaka! |
22. 07. 2011. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
nema to veze sa googlom, imaju oni pametnijeg posla nego da nabedjuju ljude da varaju. Najbolje sto mozes da radis je da stalno pratis posete i klikove i ako primetis naglu promenu ili nesto cudno (gomila impresija iz Indije, a sajt ti je na cirilici) da odmah zamolis Google Adsense da provere sta se desava... dok god ti sama prijavis promenu, dobre su ti sanse da nemas bas nikakve negativne posledice...
22. 07. 2011. | #7 |
golden
Datum učlanjenja: 03.05.2009
Hvala: 4
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Dali možda još neko ima pristup tvom računaru, brat sestra neko dete?
22. 07. 2011. | #8 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ili si mozda objasnila nekom kako funkcionise i oni hteli da ti pomognu a da ti nisi ni znala?
|
22. 07. 2011. | #9 |
član
Certified
|
Sa istim imenom i prezimenom i adresom si otvorila novi nalog ? o.O
|
22. 07. 2011. | #10 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
Hvala: 3
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Postoji razlika izmedju nevazecih klikova i forsiranih klikova. Za ovo prvo nema nikakvih sankcija samo sto se klikovi ne racunaju. Kod druge situacije ceo racun se zatvara i nemoguce ga je otvoriti ponovo.
|
|
|