|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 10. 2011. | #11 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
Meni je samo,.. dobro ime LOVE, na bilo kojem domenu takođe i ime LOVERS (love.rs) |
|
18. 10. 2011. | #12 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Meni vidiš smeta što je njegova firma tebi dala na uvid interesantne domene pošto recimo čekam neke od tih domena par meseci da se oslobode i onda on iskusno izbaci listu na dan isticanja ovde na dev forumu sa linkom na svoju firmu gde on registruje domene. Klasična reklama koja nije za e-Business podforum, već za oglase i poslovne ponude ako i uopšte. A ti interesantne domene imaš na uvid kad god hoćeš, znaš gde je WHOIS, ne treba ti stecko za to.
|
18. 10. 2011. | #13 |
expert
Grand Master
|
pa onda da ne odgovaramo ni na dev pitanja
neko ceka da mu dodju ucenici u skolu programiranja a mi ovde besplatno delimo znanje da ne kvarim temu over and out |
18. 10. 2011. | #14 | |
stara koska :)
Professional
|
Citat:
Tacno je i to da taj isti link postoji u svakoj mojoj poruci kao moj potpis SAMo 1cm nize od ovog koji ti je problematican. Tacno je i to da moja firma apsolutno sve sto radi, radi potpuno transparentno i otvoreno, ima istaknut PIB, broj telefona (fiksni, ne mobilni), adresu, placa porez vec 10+ godina (a u IT industriji je - gle cuda) bez sakrivanja identiteta, bez predstavljanja kroz nerazumljive alijase, i za SVE usluge i na domacem i na stranom trzistu izdaje racune. U tu transparentnost @Gargoyle ubrajam i deo SteCom-a koji se bavi hostingom i registracijom domena. Koji je procenat, na Srpskom trzistu, firmi koji regularno VAN SIVE zone rade webhosting i registraciju domena sa REGULARNIM izdavanjem fiskalnih racuna za svaku uslugu ? Generalno, mislio sam da ce biti interesantno i pre svega korisno da se objavljivanjem ovakvog jednog spiska malo prodrma uspavano trziste domena kod nas. Takodje, namerno nisam postovao u temi 'Prodaja domena' koju je Bizinger otvorio pre dosta vremena (a koja je povremeno i dalje aktivna), jer mi je plan bio da ova novootvorena tema bude totlno drugacija i da periodicno ovde stavljam 'sveze oslobodjene' i prema svom misljenju kvalitetne domene. Zasto? Odgovor je prost. U poslednje vreme vidjam sajtove koji u osnovi imaju kvalitet i po pitanju teme koju obradjuju, i po pitanju tehnicke realizacije, ali domeni na kojima su postavljeni su totalni promasaj (subjektivno misljenje). Velika vecina vrednih domena biva kupljena putem BackOrder servisa ODMAH nakon oslobadjanja, a ono sto ne ode u BackOrder servis se registruje u narednih par dana. Sobzirom da 'pratim' veliki broj domena, i generalno - globalna desavanja vezana za domaining, smatrao sam da ce korist postavljene informacije (spisak domena) imati veci znacaj od linka do mog sajta. Ukolko je link do mog sajta problematican i kosi se sa pravilima foruma, neka moderator ispravi poruku, a ja se obavezujem da cu sav novac (dosta se zaradilo) od zarade stecen registracijom navedenih domena preko mog sajta uplatiti u dobrotvorne svrhe Poslednja izmena od stecko : 18. 10. 2011. u 19:14. |
|
18. 10. 2011. | #15 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Druže sve je to lepo što ti pričaš, ali to što si ti uradio i što sada ponovo radiš je reklamiranje tvoje firme i ništa drugo.
Evo sad smo iz ovoga zadnjeg trebali da saznamo da em što tvoja firma registruje te iste izlistane domene, uz to imate i adresu i fiksni, i PIB, a verovatno imate čak i matični broj. Još i plaćate porez. Dakle utvrdili smo i delatnost a i da ste renomirana firma. Ajde se uozbilji, i kontaj malo kojoj se publici obraćaš ovde. |
18. 10. 2011. | #16 |
Professional
|
Kako neko ono rece: 'sve sto u zivotu radimo je - marketing'
|
19. 10. 2011. | #17 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
|
19. 10. 2011. | #18 |
Siva eminencija
Grand Master
|
I to nekoliko sati posto je tema postavljena.
Cak sam se i ja razmisljao da to registrujem ali me mrzelo jer mi je RS domen upotrebljiv kao i prekuvana spageta. A informaciju sam nasao upravo na ovoj temi, tako da mogu da se zahvalim Stecku sto je objavio listu
19. 10. 2011. | #19 |
Professional
|
ross.rs
mikrokod.rs nebo.rs iznajmljivanje.rs vogeli.rs wallpapers.rs gradjevina.rs Evo jos nekoliko probranih (moj slobodni izbor), a sveze dostupnih. Dakle, NIJE prodaja domena, ovi su slobodni (od pre par sati) za registraciju. |
20. 10. 2011. | #20 |
Professional
|
Moj izbor za jutros.
SVI oslobodjeni (od pre par sati) za registraciju. Jos 'vruci'. artshop.rs newchess.rs bodyguard.rs ecafe.rs database.rs pixelart.rs |
|
|