Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 11. 2011. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
nije sramota da nemas pare da platis, to uopste nije problem... problem je sto ljudi razlicito gledaju na uslugu automehanicara, a drugacije na izradu sajta, a stvar je ista: ili plati uslugu koliko kosta ili nauci sam da uradis... nema trece...
15. 11. 2011. | #12 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
|
Citat:
p.s. a drugo, ovo sto on trazi nije programiranje, svi ti plugini vec postoje, potrebno ih je podesiti i optimizovati za ono sto njemu treba. Poslednja izmena od Ekvador : 15. 11. 2011. u 16:14. |
|
15. 11. 2011. | #13 |
Boban Karišik
Expert
|
Ovo je isto kao da si rekao kuckanje u word-u je isto sto i programiranje, i u jednom i u drugom se nesto kucka. Generalno, to sto svi ti pluginovi vec postoje i "samo" ih treba ukomponovati da rade zajedno cesto moze da bude i veci posao nego da uzmes i da isprogramiras neki od tih pluginova, sa druge strane, taj koji zna da ti pluginovi vec postoje i kako se podesavaju je i do dok saznanja dosao nekako i potrosio neko svoje vreme i trud i ne vidim zasto to ne bi trebao da naplati..
15. 11. 2011. | #14 |
old school
Professional
57 "Hvala" u 41 poruka
|
Daleko od toga,niko nije rekao da treba da se radi dzabe. Ali sigurno postoji cena po satu, i koliko kosta taj sat.
Samo mislim pre svega da je autor neiskusno napisao oglas. Trebalo je da ide: trazim iskusnog administratora wordpres blogova, potrebna su mi tri plugina da se prilagode mojim potrebama, pa link. Posaljite koliko kosta vas sat i koliko sati bi utrosili na to. I naravno bez toga koliki je budzet. Slucajno sam u materiji, decko koji je sredio taj sajt nije programer, i rekao mi je da mu je trebalo par dana da nadje, sredi plugine.Sada, kako kaze kada zna,sredio bi sve za 3 sata. E sada, posto je on utrosio par dana da nauci posao, koliko po tebi on treba to da naplati? Sigurno da svako ima svoju cenu, i svako moze da kaze koliko mu treba za neki posao, i to je ok , ali jedina zamerka decku koji je postavio temu sto nije bolje srocio oglas. |
16. 11. 2011. | #15 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.01.2009
Hvala: 2
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
|
|
16. 11. 2011. | #16 |
old school
Professional
57 "Hvala" u 41 poruka
|
posalji mi kontakt na PP, mogu ga pitati.
|
|
|