|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 12. 2011. | #41 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
El imate neke omiljene sajtove za freelance poslove, tu bi postavljač teme možda mogao da vidi intenzitet oglasa, pa da sam proceni šta mu je najbolje ?
/* a i mene zanima... radim nešto nazovi popularno, nije da nemam reference, medjutim baš mi je neka ekstremno loša sezona naišla... */ |
06. 12. 2011. | #42 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Eto tako... Generalno, razmišljaj da se baviš poslom u kojem se naplaćuje odmah, sir za pare, bez "biće uplaćeno do petka" i "direktor je na odmoru pa nema ko da potpiše nalog" i "evo i mi čekamo da naplatimo neka dugovanja, pa čim nam to legne..."
06. 12. 2011. | #43 |
profesionalac
Qualified
|
Odličan i jasan video tutorijal za HTML i CSS od +TUTS mreže, ovo je must ako recimo odlučiš da kreneš sa wordpress temama: http://learncss.tutsplus.com/ kao neka azbuka weba ako mene pitaš.
|
"Hvala" chux za poruku: |
06. 12. 2011. | #44 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Pomoglo bi kad bi napisao sta si radio u prethodnim zivotima.
Najrentabilnije, sa sto manje ulozenih resursa nauciti nesto sto moze odmah da se unovci, bi bilo nauciti HTML i CSS (konkretno HTML5/CSS3), pronaci posao, a zatim vidjeti u kom smjeru se dalje usavrsavati. U Webu pored primarnih programerskih zanimanja, ima prostora i za pozicije u menadzmentu, administraciji, prodaji, tehnickoj podrsci. |
06. 12. 2011. | #45 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2005
Hvala: 5
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Prethodni "zivoti":
Kraca verzija: Warehouse administrator (+ co-owner of small company)› Sales and Delivery Representative › Merchandiser › Consumer Engagement Representative Produzena verzija(CV(deo)): o Enhance the awareness and appeal of PM products to targeted audience within the defined territory by implementing all necessary Consumer Engagement activities o Maintain excellent knowledge of the territory, analyze and propose new key Legal Age Meeting Point (LAMP) locations in order to ensure appropriate coverage of LAMP outlets in the assigned territory. o Ensure handling, availability & minimum OOS within agreed product portfolio. Manage and ensure payment collection. Secure premium visibility and exposure of PM brands o Develop and maintain excellent business contacts with key LAMP owners/managers, o Guide Consumer Engagement teams on how to approach the consumers, how to break the ice, how to avoid objections and how to interpret the information obtained. o Supervise, coordinate and plan 3rd party employees in order to achieve set objectives o Actively support the introduction of new products as well as promotions and train and motivate key customers and store personnel to adhere to agreed placement. o Ensure top quality product placement and facing of PM products by effective use of POS in order to achieve maximum availability and visibility of PM products. o Develop and maintain excellent relationship with key customers and store personnel. o Enhance the maximum availability, visibility and awareness of PM products within the defined territory through effective usage of selling and merchandising o Delivering goods to the points of sale or issuing and receiving goods in depot o Administration for depot and sales department o Supervising team with prepared goods for next day delivery o Leading small retail company. Wholesaler for tools, machines and safety equipment. |
06. 12. 2011. | #46 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Predji detaljno sve kategorije iz trece kolone trebalo bi da postoji nesto remote sto vec mozes da radis sa svojim iskustvom (i.e. Customer service > Order processing)
https://www.odesk.com/jobs/?taxonomy...clear_button=1 Takodje proberi i ovdje kategorije https://www.elance.com/browse-jobs http://www.freelancer.com/sellers/ |
"Hvala" mungos za poruku: |
07. 12. 2011. | #48 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2005
Hvala: 5
4 "Hvala" u 4 poruka
|
I kada se postavljaju poslovi na Infostudu ili nekom slicnom portalu za poslove
|
12. 12. 2011. | #49 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
inspirisan brojem topica na slicnu temu, a u svetlu ozbiljnog nedostatka literature na srpskom, odlucio sam da pokrenem sajt http://devskola.com/
svi komentari su dobrodosli |
3 članova zahvaljuje xippi za poruku: |
12. 12. 2011. | #50 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Tekst je za početnike više nego dobar, ima dosta greščičica, ali to je možda do mene, stranica (izgled) ne valja (meni) i zaslužuje veću pažnju
|
|
|