(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 12. 2011. | #1 |
A joint a day
Master
|
Integracija u Joomla
Pošto se svi na gtalk i TW skenjavaju da mi odgovore na pitanje, aj da probam ovako
Koliko biste para tražili da je zahtev klijenta integracija ovako nečega: http://indonesia.usaid.gov/en/activities u Joomla?
14. 12. 2011. | #2 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Meni da daješ miliom evra ne bi prljao ruke sa Joomlom... Evo kako napisa ovo momentalno moram ići na wc šolju...
|
14. 12. 2011. | #3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Mi smo pre 2 god za slican sajt tipa holiday resorts na Tajlandu, joomla + custom template + integracija vec postojeceg bookinga odradili za oko 1ke... ali bilo neko poznanstvo pa smo dosta snizili cenu.
Koliko sam video nema nekih komplikovanih skripta, sve postoji cak i free... Mozda najveci posao bi bio na kastomizacija templata za joomlu ako klijent bas zeli isti. Ako se radi i unos sadrzaja...do 2000, to je samo moje misljenje i procena. Ali me zanima sta je motiv klijenta da ide na open CMS, nebitno koji je. Ako je usteda u ceni, onda je pitanje da li bi hteo da plati toliko rad.??? @mangia Imas li stomacnih problema i za WP?
14. 12. 2011. | #4 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Nemam problema sa WP-om...
Naime sve je šala i parodija na razne stručnjake koji danima kopaju po netu i trpaju plugine u joomletine i zovu se developerima i dizajnerima a ne znaju niti imaju pojma šta je šta.... |
14. 12. 2011. | #5 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 02.12.2011
Hvala: 7
18 "Hvala" u 5 poruka
|
Ja bih se za lovu ,od 1000E pa na gore, uvek odlučio za pisanje kompletnog CMSa
gde će update istog uvek biti lakši i imaćeš više kontrole pri prepravkama. Joomla ume da bude korisna i da skrati vreme ali ume i jako da zakomplikuje stvari i nekad morate baš da se izcimate kako bi prepravio komponentu za svoje potrebe. |
14. 12. 2011. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: kad pomenuste WP, zavrsili smo neki sajt pre nedelju dana, sad vidim da je vec izasla nova verzija WP-a, klijent mi javlja: "a sto nama ovde pise da moramo da udejtujemo, pa zar niste nov sajt radili?". Toliko o tome kao dobroj platformi za sajtove... jeste lako za upotrebu, ali odrzavanje WP sajta treba naplatiti bar 5x skuplje nego ostalih... @borstale: mozda nije nuklearna fizika i dizajn je prost, ali ima tu posla ihahaj ako ce sve ove podatke da prikazuje, i ako su ti podaci jos nekako povezani medjusobno: ko radi koji projekat, ko finansira, neki kontakt podaci, to mu dodje mali CRM app. Minimum 1500e i da budu srecni sto su jeftino prosli...
14. 12. 2011. | #7 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Realno, dan posla. Integracija u Joomlu, mjesec dana.
|
14. 12. 2011. | #8 |
A joint a day
Master
|
OK ljudi, hvala. Poslao sam klijentu link za topic, pa neka predloži sam šta da radimo.
Mislim, možda to nije baš profesionalan potez, ali stvarno ne znam šta da mu kažem, radi se o prijatelju.
RainDog Poslednja izmena od borstale : 14. 12. 2011. u 16:08. |
14. 12. 2011. | #9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Samo polako...
Чак Норис може да си ги врзе врвките на чевлите со стапалата. Poslednja izmena od Milos Vukotic : 14. 12. 2011. u 18:00. Razlog: Drugi put ću o tome ;) |
15. 12. 2011. | #10 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 02.12.2011
Hvala: 7
18 "Hvala" u 5 poruka
|
Citat:
Imao sam par pravih prijatelja koji su se postavili profesionalno prema meni i dobili profesionalnu potvratnu informaciju tj. gotov posao pa čak platili i više nego što treba jer su prijatelji a ne prijatelji kad treba da se završi posao za džabe. |
|
|
|