26. 01. 2012. | #1 |
Mister
Master
|
3d modelovanje
Jel neko od vas imao potrebu za 3d modelima? Treba mi preporuka za dobrog dizajnera (ili kako se već zove) da mi napravi 30-ak prostih modela i renderuje neke sličice.
Ubi se po Freelanceru (i sl.) već 3 dana i sve što sam dobio su 300 ponuda on Indijaca koji ne znaju da nacrtaju ništa što valja.
26. 01. 2012. | #2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
ostavi oglas na dizajn zoni, naci ces sigurno nekog
26. 01. 2012. | #3 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 2
2 "Hvala" u 1 poruci
|
Zavisi za kad ti treba posto sta...Ja imam coveka, 3d max, studira trenutno(akademiju pimenjenih umetnosti, ako se tako zove) e sad dal ima vremena i dal bi ...zato me zanima vise
|
26. 01. 2012. | #4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
@[nq]
Salis se? Na dizajn zoni nema dva coveka koji mogu realno da ti daju cenu. Svi su u fazonu avioni kamioni. |
26. 01. 2012. | #5 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Off Topic: sta ja znam, meni je bas davno trebalo tako nesto i uspeo sam da nadjem coveka tamo, naravno da uvek ima kamiona i aviona
26. 01. 2012. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
^ Ja bih isto rekao da na Zoni osim fotografa vise niko nije ostao ko valja... doduse mozda ljudi samo pogledaju oglase...
26. 01. 2012. | #7 |
Mister
Master
|
Meni trebaju jako jednostavne stvari (bar se meni kao laiku čini tako). Trebaju mi foto realistični modeli custom usb memorija. To u vrlo jednostavne forme i oblici. Nacrta se za čas. Renderovanje možda malo traje i post-produkcija u Photoshop-u ali je generalno jednostavno. Do sada sam dobio preko 30 ponuda i cena manje-više nije problem koliko je problem kvalitet. Uradio sam već sličan projekat pre nekog vremena i bio više nego zadovoljan a ovo što sad vidim ne da ne lični na to nego je daleko lošije.
Probaću i na dizajn zoni pa se možda i pojavi neko. Hvala
26. 01. 2012. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Vidi DM.
|
"Hvala" jasmanac za poruku: |
|
|