|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 02. 2012. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 04.02.2012
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
[WP] Featured image i auto readmore
Pozdrav!
Novi sam ovde i trebala bi mi pomoc vezana za wordpress platformu. Radim na novoj temi i sad tu su mi nastali problemi... Posto, stare featured slike nisu idealne velicine, i nisu prilagodljive novoj temi, kako da to podesim da ih mozda duplira par puta kako bi popunio taj prostor ili tako nesto. A drugi problem je taj, da mi automacki stavlja read more na prvih 200-300 reci ili karaktera ili kako vec... Unapred hvala... |
07. 02. 2012. | #2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
|
07. 02. 2012. | #3 |
novi član
Datum učlanjenja: 04.02.2012
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala, probacu...
A kako da resim auto readmore? |
08. 02. 2012. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Za thumbove mozes da definises velicine tako sto u functions.php dodas:
PHP kôd:
A za "read more" mozes da definises u the_content() sta ce da ispise, pogledaj help za f-ju, imas ovde objasnjeno sve kako http://codex.wordpress.org/Function_...ce/the_content
09. 02. 2012. | #5 | ||
novi član
Datum učlanjenja: 07.10.2011
Hvala: 6
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
Citat:
Primer: Kôd:
function custom_excerpt_length( $length ) { return 20; } add_filter( 'excerpt_length', 'custom_excerpt_length', 999 ); Kôd:
function new_excerpt_more($more) { return ' <a href="' . get_permalink() . '">Read More</a>'; } add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more'); |
||
|
|