|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 04. 2012. | #11 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2006
Hvala: 12
1 "Hvala" u 1 poruci
|
@metaphysic, @kalkulus
Биће и по боји. Врло битна ставка. @kalkulus Критеријум по величини би такође био користан. То ћу оставити за касније. Сваки бренд има своје величине у зависности да ли су мушке, женске, дечије... много га закомпликовали. @mileusna Можда си у праву за водени жиг. Требало би га ако ништа друго мало смањити. Повећаћемо и цене. @misk0 Добра идеја. @srdjan У праву си. Треба мало боље објаснити објаснити овакве ситуације на страни "Како купити". Купци морају да имају поверење у нас. @3banchi Врло су добре и тражене. @jablan Смањили смо ФБ додатак. Смањићемо га још више када будемо убацили вести. Добра идеја за pjax. @centaur Тај простор ћемо сигурно мало боље употребити у наредном периоду. А да знаш да је веома тешко убедити људе да купе преко Интернета. Проблем "поверење" је највећи могући проблем иако се ми јако трудимо и обраћамо пажњу да према купцима будемо коректни. |
27. 04. 2012. | #12 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
Ime, prezime, slika "Tražio sam te patike godinama, i našao sam ih baš na vašem sajtu i to povoljno. Stigle su mi odma` sutradan. Ne hodam, letim u njima" |
|
28. 04. 2012. | #13 |
novi član
Datum učlanjenja: 26.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Oo pa sajt je baš lijep i pregledan, sviđa mi se, evo "istestirala" sam Kontakt formular . Sitna napomenica - možda bi bilo zgodno naznačiti obavezna polja u formularu, ja krenula sa minimalnim setom popunjenih polja, na kraju ih popunih sve hehe
|
28. 04. 2012. | #14 |
član
Certified
1 "Hvala" u 1 poruci
|
@metaphysic
Сведочанства... права ствар @slavac ОК за контакт форму. Иначе, одговорио сам вам на поруку |
28. 04. 2012. | #15 |
Иван Бишевац
Qualified
|
Мени се генерално сајт баш свиђа, чистог је дизајна и некако клизи приликом навигације. Нисам се нешто удубљивао у функционалности али на прву лопту чини ми се да је добро одрађено.
|
30. 04. 2012. | #16 |
član
Certified
1 "Hvala" u 1 poruci
|
@biske
Искрено и ја највише волим продавнице на којима је акценат на производима а не на дизајну. Тиме сам се и водио када сам га осмислио |
|
|