Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 05. 2012. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Klikdoposla oglasi
Sve poslove iz IT koji budu postavljeni na sajtu www.klikdoposla.com ce biti postavljani u ovoj temi:
Web developer-administrator Firma: Gasto d.o.o. Grad: Beograd Opština: Čukarica Potrebna osoba za razvoj i održavanje specijalizovanog e-shopa. Iskustvo u izradi sajtova, dizajnu, obradi fotografija, CEO, e-bankingu i implementaciji raznih modela plaćanja. Sklonost marketinškom pristupu i inovacijama u poslu. Posao po projektu, plaćanje po dogovoru, može i procenat. Radno mesto u sedištu firme. Timski rad. Prijave preko linka: http://www.klikdoposla.com/oglasi/we...ator-2350.html ------------------------------ |
28. 05. 2012. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mislim da nema potrebe za tim, ako neko traži posao - zna gde će da ode ... a da mi sada kopiramo sve oglase sa nekog drugog servisa ... ne vidim razlog.
29. 05. 2012. | #3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Ok, @bluseman, ne moramo to da radimo, mozda si i u pravu.
Prestacu da upisujem oglase sa klika. |
29. 05. 2012. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja iskreno nemam ništa protiv, ne radi se o tome ... nego čisto razmišljam da li je ok da kopiramo neke oglase sa drugog sajta (zbog njih), a i ne znam - možda nekome zasmeta da sada gomilamo ponudee za posao.