Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 08. 2012. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Ako vi ponudite kvalitetan i brz support po nesto vecoj ceni, ja sa tim nemam problem. Uvek cu platiti vise za sigurnost da znam da kad nesto pukne (a to je uvek neka subota u 3 ujutro ili tako neko pogresno vreme) mogu da dobijem brzu pomoc.
Tako da samo napred, ako budete vredni i profesionalni trziste ce to znati da ceni, to ti garantujem...
04. 08. 2012. | #12 |
stara koska :)
Professional
|
1. Hosting nije lebac, pa '...trazim najjeftiniji....', i '...nudimo najjeftinije....' - mada je to jedini kriterijum za izbor najbolljeg u Srbiji vec dugo
2. pominjanje poznate hosting firme u kontekstu reklamirnanja svoje..... hmmm..... - ali ne treba da se sekiras, nece te niko cimati zbog toga, Srbija je ovo. |
04. 08. 2012. | #13 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Citat:
Off Topic: Ma taj lik je CEO u vise kompanija http://www.justclickhosting.com/team.html http://www.onesquarehost.com/about.html |
|
04. 08. 2012. | #14 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Ivanhoe, hvala na podrsci!
Mr. Paja, to ce se srediti, napisao sam gore u prethodnim porukama, da je sajt postavljen pre nekoliko dana. Bez obzira na to, ako je podrska dobra i ferca kako treba, ne treba niko da se sIkira, ako vidi tu stranu. Stecko, ti imas iskustva u pruzanju ovih usliuga, koliko se secam. Pa u sustini, za neke jace sajtove, velike posecene portale, neko ko zeli da napravi neke ozbiljnije sajtove, neko ko ne pravi sajt tek tako, taj sigurno nece traziti najjeftinije i pocetnike u ovom poslu vec ce traziti oprobane i velike u ovim uslugam. Mi na pocetku mozemo dosta toga da pruzimo, ali i da se dokazujemo vremenom. Zavisi dosta od nas koliko mozemo da ulozimo u stabilnost rada servera i potrebne podrske koja je neophodna u svakom slucaju. Probacemo, vreme ce pokazati da li mozemo ili ne, treba nam dati sansu i podrsku. U nasem slucaju, ne znaci da ako je jeftino da se necemo truditi da damo sve od sebe. Bitno nam je da udjemo sa kvalitetom i trudimo se da odrzimo vremenom to i da jos vise poboljsavamo rad, ako to uslovi dozovole. |
07. 08. 2012. | #15 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 01.08.2009
Hvala: 4
177 "Hvala" u 9 poruka
|
08. 08. 2012. | #16 | |
novi član
Datum učlanjenja: 11.02.2012
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Citat:
|
|
"Hvala" iguana77 za poruku: |
08. 08. 2012. | #17 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pa nije valjda toliko mala bara taj hosting da se ovakve teme otvaraju?
ja sam uvek za pljuvanje, samo treba navesti i neke argumente, a koliko vidim ovo na ES nema ni jedan, cist hejt prema novoj konkurenciji... oni koji otvaraju ovakve teme samo sebi urusavaju ugled, ko jos zeli da radi sa nekim ko se ovako ciganise (da oproste Romi, al tako se kaze...)
08. 08. 2012. | #18 |
član
Certified
|
Mala bara puna krokodila
08. 08. 2012. | #19 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 01.08.2009
Hvala: 4
177 "Hvala" u 9 poruka
|
Citat:
@tema ne znam, vidim da se decko raspisao i na ES-u, slao mi privatnu poruku kako ja skupljam backlinkove i slicno, ja mu pozeleh srecu u poslu, trziste je dovoljno veliko
10. 08. 2012. | #20 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.05.2012
Hvala: 10
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Hosting je postao top1 timewaste bussiness.
Mnogo maltretiranja i mnogo primanja šamara za mnogo malo para. Srećno! |
"Hvala" XPR1 za poruku: |
|
|