03. 10. 2012. | #11 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
|
Nisam neki expert i sigurno da MySpace sad već vredi milione(to je puno hlebova )
ali uvek se setim "borbe" yahoo vs. google i myspace vs. facebook Gde su i yahoo i myspace imali ogromnu prednost u odnosu na konkurenciju i propustili su je jer su počeli da smaraju korisnike sa puno opcija. Novi MySpace je odličan ali da će dostići popularnost koju je nekad imao .. teško ... |
03. 10. 2012. | #12 |
Knowledge base
Wrote a book
|
To da li će dostići staru slavu ili je prevazići ponajmanje zavisi, u ovom slučaju, od look & feel-a.
UX tim i developeri su uradili svoj domaći zadatak a sada na red dolazi product/business development tim koji sve to treba da "proda" širokim narodnim masama. Ako prodobiju kvalitetne advisore onda je pola posla već završeno. |
"Hvala" jasmanac za poruku: |
03. 10. 2012. | #13 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Izuzev Applea ne pamtim neki veliki povratak barem u IT nisi. Mozda da su napravili novi brand pa onda pustili kao potpuno novo a "otkupili" bazu od spacea. Premda se neki igraci godinama muce da uvale nesto novo pa ne ide - MS, Yahoo i Google u drustvenim mrezama. Ne moze tu covek biti unapred pametan...obicno neka sitnica prevali na koju niko ni ne obraca paznju.
Ali da su ga skockali, to stoji.
03. 10. 2012. | #14 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
|
Mislim da myspace ne pokusava da bude konkurencija facebooku u ovom trenutku jer postoji login dugme kako bi se korisnici logovali sa facebook i twitter nalogom
03. 10. 2012. | #15 |
novi član
Na probnom radu
|
Odusevljen sam novim MySpace-om, videcemo sta ce biti i kako ce ljudi to prihvatiti.
|
03. 10. 2012. | #16 |
član
Certified
|
Stvarno su extra odradili. Mada bas bode oci koliko je optimizovano za tablet uredjaje. Ne znam zasto ali dosta me podseca na Windows 8.
05. 10. 2012. | #17 |
član
Certified
|
To je jedino i dobro za njega, sve ostalo realno nije. Ne znam sta Jasmanac ocekuje ali ljudi vec provode par sati na facebook-u, ako budu negde isli, pre ce biti neka novija mreza neko myspace.
Sa druge strane, sa osvezenjem MySpace ce napraviti sebi nisu u kojoj ce moci profitabilno da egzistira i to je sve. |
|
|