SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 01. 2013. | #11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.04.2009
Hvala: 12
130 "Hvala" u 4 poruka
|
Ako napišeš
SELECT C_Linija, Zavrsetak, OperaterID, vrpID, StatusId, DigitalizacijaID FROM Digitalizacija WHERE (Zavrsetak BETWEEN @Zavrsetak AND @Zavrsetak) AND (OperaterID = @OperaterID) AND (StatusId = 'LIVE') to je isto kao da si napisao SELECT C_Linija, Zavrsetak, OperaterID, vrpID, StatusId, DigitalizacijaID FROM Digitalizacija WHERE (Zavrsetak BETWEEN '2012-01-01' AND '2012-01-01') AND (OperaterID = @OperaterID) and StatusID='LIVE' Ponovo pročitaj šta si pisao od početka teme, u primerima imaš 2 datuma, kad staviš parametar spominješ samo jedan datum. Ako staviš isti parametar na oba mesta za datum, naravno da će ti ponuditi unos samo jedne vrednosti za parametar |
"Hvala" yrch za poruku: |
10. 01. 2013. | #12 |
član
Certified
|
U pravu si! Da li mozda znas kako treba da napisem a da ostavim dva parametra za jednu kolonu?
11. 01. 2013. | #13 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.04.2009
Hvala: 12
130 "Hvala" u 4 poruka
|
SELECT C_Linija, Zavrsetak, OperaterID, vrpID, StatusId, DigitalizacijaID
FROM Digitalizacija WHERE (Zavrsetak BETWEEN @PocetniDatum AND @KrajnjiDatum) AND (OperaterID = @OperaterID) AND (StatusId = 'LIVE') |
"Hvala" yrch za poruku: |
11. 01. 2013. | #14 |
član
Certified
|
Ocigledno je da cu morati da ubacim u tabelu i kolonu Pocetak