12. 08. 2013. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Registracija zatvorena
Ćao,
samo da vas obavestim da sam privremeno zatvorio registraciju dok ne vidim šta ću sa spamerima. Do sada sam ručno odobravao sve nove profile i to je bilo ok dok ih je bilo normalno, a sada ide i po 500-1000 novih dnevno od čega je recimo 1 ili 2 normlana, mislim da su provalili neki propust u vbulletin i zloupotrebljavaju ga pri registraciji, a ja nemam vremena da se zabavljam debugom tuđeg koda Ako imate nekoga ko hoće da se registruje i baš insistira neka se javi pa ćemo napraviti nešto, ali do daljnjeg je registracija zatvorena.
12. 08. 2013. | #2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Uuuu, "invitation only" klub
|
6 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
12. 08. 2013. | #3 |
emperor Selassie
Grand Master
|
^^ kad smo već kod toga, možda neki invitation plugin (verujem da postoji za vB) da se instalira, pa da stvarno bude invitation only klub
|
12. 08. 2013. | #4 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
|
A sto ne dodas pitanje na koje je neophodno odgovoriti pri registraciji.
Npr: "Sta znaci skracenica dev u nazivu ovog sajta" I mozda jos captcha slagalicu. |
13. 08. 2013. | #5 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
^devil
16. 08. 2013. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
vbulletin jeste komercijalan, ali to smo kupili odavno - licenca je istekla, ja nemam volje i živaca da se mlatim sa njima jer im je srbija na nekoj black list, pa sam i ovo kupio preko nekog ortaka iz kanade ... što reče Kristijan "da te bog sačuva"
Ako neko od vas ima volje da napravi neki plugin - ja ću ga rado okačiti pa da probamo BTW, downtime je bio zbog toga što je crklo napajanje na serveru i server je bio down. Problem je što su mi najavili neke radove na mreži i koincidencija je bila da se ovo baš desilo u isto vreme kada je to bilo najavljeno tako da juče nisam reagovao - računam sve kao "oni nešto rade" ali već posle nekoliko sati je postalo sumnjivo pa sam ih zato cimao da srede. Uskoro ću da kupim novi server, ovaj da zabatalim i da prebacim sve na neki i7 sa 32GB ram, pa ćemo verovatno svi imati benefits
29. 08. 2013. | #8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 25.10.2012
Hvala: 16
32 "Hvala" u 9 poruka
|
Stavi da registracija ide samo preko poziva emailom, tj. da samo sadasnji clanovi mogu da pozovu nove clanove
|
|
|