e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 09. 2013. | #1 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
Gde unovciti chek?
Dobio sam cek (od fizickog lica) na moje ime (fizicko lice). U pitanju je cek od Bank of America.
Bio sam u Raiffeisen banci i definitivno resio zbog gomile drugih stvari izmedju ostalog i ove sada da predjem u neku drugu i da pozatvaram sve iz RF banke sto sam ikada imao. Da li neko ima iskustva sa ovim cekom i da li zna kolike su provizije i najbrze vreme za koje moze da se unovci? (u RF banci bi provizije, takse, ino troskovi i ostale gluposti bile oko cca 100$ ako ne i malo vise) Hvala
18. 09. 2013. | #2 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Probaj sa Komercijalnom bankom. RF je najgora sto se tice naplate cekova.
19. 09. 2013. | #3 |
profesionalac
Professional
|
Ja takođe preporučujem Komercijalnu, mada ja sam davno prestao da menjam čekove, ipak to čekanje od 3 nedelje ti ne gine, jer to važi za svaku banku kod nas.
|
"Hvala" Djuki za poruku: |
20. 09. 2013. | #4 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
Hvala. Samo jedno pitanje. Da li moram imati otvoren devizni racun u Komercijalnoj banci ne bi li me isplatili?
20. 09. 2013. | #5 |
profesionalac
Professional
|
Treba
|
|
|