Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 12. 2013. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 06.09.2012
Hvala: 0
342 "Hvala" u 10 poruka
|
Problem Windows 8.1
Pozdrav svima, imam jedan problem, na lap top-u sam instalirao Windows 8.1 Enterprise x64 edition. Sve je uredno instalirano al meni se lap top posle sat vremena automatski ugasi, dal radio nesto ili on se ugasi. Mislim da ima neke veze sa power options al nisam siguran ako neko znao neka kako da resim ovaj problem neka prosledi poruku. Unapred hvala
|
15. 12. 2013. | #2 |
Душан Бошкић
Qualified
|
Po nekom mom laičkom mišljenju nijedan windows nema original drivere proizvođača laptopa za ACPI (već generičke), pogotovo x64 drivere. Pogledaj u device manager-u da li je ACPI prepoznat, ako jeste uradi update driverima sa sajta proizvođača, ako nije instaliraj te iste drivere.
15. 12. 2013. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a nije da se pregreje pa se zato ugasi?