21. 11. 2014. | #1 |
majstor
Wrote a book
|
DNS Serveri - gdje, kod koga?
Htio bih podesiti par domena koje imam (3-4-5, ne znam tacno) na neki DNS servis. Treba mi samo primary secondary dns i nista vishe.. nemam nekih posebnih zahtjeva samo mi je bitno da radi dobro i da se ne zezam sa tim jednom kad podesim.
Kod Godaddyja kupujem domene i vidim da imaju i tu uslugu za nesto manje od 3USD mjesecno.. Ima li ko iskustva, je'l dovoljno dobro i slicno?
22. 11. 2014. | #2 |
expert
Grand Master
|
ako tamo kupujes domene, onda ti dns dodje free
|
3 članova zahvaljuje robi-bobi za poruku: |
24. 11. 2014. | #4 |
profesionalac
Professional
|
Namecheap je nesto sto treba da razmotris. Oni DNS uslugu nude za Dz, ali to nije najvaznije.
Oni nisu napadni, agresivni i njihov GUI je jednostavan i intuitivan. Stvar licnog izbora ali ja zalim sto imam domene na GoDaddy-ju. https://www.namecheap.com/domains/freedns.aspx |
4 članova zahvaljuje Djuki za poruku: |
12. 12. 2014. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Problem sa Namecheap DNS je sto znaju da ih ddos-uju ponekad (mada sad vec jedno pola godina nije bilo problema). Ako su ti sajtovi bitni nije lose imati nezavistan dns server, recimo ja sam koristio easydns, ali ima tih provajdera puno. Onda ako krene napad na bilo koji deo infrastrukture uvek mozes da migriras taj servis negde drugde, dok se ne resi problem.
|