23. 05. 2006. | #41 | ||||||||
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
[quote=bluesman]@Pedja: Šta je problematično u takvom ponašanju - to je tako "ljudski". I ti se družiš sa nekim dok ti odgovara, kada ti ne odgovara više - aj' ćao [quote] Recimo udruzis se sa nekim manjinskim partnerom, recimo da ti je to rodjeni brat, kome slabo ide pa si ga prihvatio u firmu da mu pomognes, i za sve vreme takvog psola, ti ga dotiras jer nije bas u stanju sam da odradi posao a posle nekog vremena, njemu dune da nece vise da radi s tobom, pa tikaze aj cao, odnese pola inventara pa cak i auto koji si mu dao da vozi dok se ne snadje da kupi svoj... Ljudski zar ne? Citat:
Jedini razlog da Srbija ne zeli odcepljenje Crne Gore je toliki narod u Crnoj Gori koji se smatra Srbima i koji smatra da Srbija i Crna Gora jesu jedna drzava i koji zele u takvoj drzavi da zive. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ekonomski gledano, Srbiji se vise isplatilo da koristi luku Solun, ali je luka Bar i zeleznica izgradjena da bi smo bratski delili...
23. 05. 2006. | #42 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Pedja, zajednica sa Srbijom je Crnoj Gori, izmedju ostalog donijela i uvlacenje u rat, ekonomske sankcije, bombardovanje a evo od skoro i prekid pregovora s EU, zato sto Vlada Srbije nikako da uhapsi Ratka Mladica, koji pritom ne da se ne krije u Srbiji nego se slobodno seta Beogradom.
Srbija zadnjih 15 godina konstantno ima "rjesenje" za sve ex-yu republike, osim za sebe. Zato sam cestitao nezavisnost. Inace, "ihaaj otkad" :P prouci malo istoriju prije nego se sljedeci put pocnes hvaliti suverenitetom. Kad malo razmislim, toliko me tvoja prica podsjeca na one likove koji su 1991-e govorili da ce "Slovenija propasti bez srpskog trzista, bre" da sam izgubio svaku volju da polemisem s tobom i pravo da ti kazem, zbog tebe mi je jos malo draze sto smo se odvojili. Over & out.
23. 05. 2006. | #43 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Što mi reče danas prijatelj, neka su otišli, uvijek su bili pizde. Mislim kad svaka šuša hoće da ima svoju državu, tako i treba. Čestitke CG na samostalnosti!
Još jedan novi jezik u komšiluku i to je to. Baj, baj... bratstvo i jedinstvo, vidmo se again svi utale u EU, naravno svako iz svog samostalnog tora. Još da ove naše političke pizde u Republici Srpskoj budu imale muda da traže referendum nakon što ode i Kosovo, pošto je faktički u poslednjih 16 godina jedino Srbima u RS uskraćeno pravo na referendum i vlastitu državu. Citat:
|
|
23. 05. 2006. | #45 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
ovo sve stoji sto ti kazes, ali da te podsetim da nije Mladic jedini koga EU zeli, tu je i Karadzic, a on je kod vas u sesnaestercu.. nezavisnoj crnoj gori sad sledi da ga uhapsi, a mi smo, bogu hvala, zahvaljujuci ovom referendumu bar to skinuli sa vrata... Tako da po meni ovo je super stvar...cista racun, duga ljubav kako to kaze nas (i vas ) narod... a jos sam i poliglota postao, pored srpskog i engleskog znam i hrvatski, bosanski i crnogorski..
23. 05. 2006. | #47 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mislim da nema razloga da sirimo diskusiju na ovaj nacin. U svakom slucaju temu do daljnjeg zakljucavam.
|
24. 05. 2006. | #48 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
pametno