Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 05. 2006. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Podesavanje CPanel-a na serveru
Klijent je uzeo dedicated server na Ev1, i Cpanel je vec instaliran na serveru, ali nije uopste podesen. Naravno meni je zapalo da se petljam sa tim, pa me interesuje jel se cimao neko vec sa tim, ako ima neki savet ili link da podeli...
Konkretno dobijem gomilu poruka: [an error occurred while processing this directive] , u onom sidebaru sa leve strane gde bi trebalo da ispise interne podatke o serveru (Shared Ip Address, Subdomains i sl..), a nemam pojma kako da debugujem sta se desava ?
31. 05. 2006. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Uhh sto ja mrzim cPanel pa to je nevidjeno. Odvratna aplikacija...
|
31. 05. 2006. | #3 |
Boban Karišik
Expert
|
Probaj da posaljes mail adminu servera da te uputi malo or something like that.
|
31. 05. 2006. | #4 |
old school
Professional
|
03. 06. 2006. | #5 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
cPanel je po mom skromnom misljenju najbolja aplikacija za administraciju servera. Jeste da ne lici na nesto (opet je u granicama prihvatljivog), a usability (sad ce Pedja brze bolje da me citira) je mlogo dobar.
Ja koliko znam cPanel ima svoju dokumentaciju?! Ili pitaj Manuela (manual). |
04. 06. 2006. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ma izgleda je bio problem oko podesavanja DNS-a, posle par razgovora sa supportom smo to izgladili..
uzgred meni je CPanel nuzno zlo, ja sam navikao na ssh i konzolu, ali oce klijent sam da se igra sa domenima...
05. 06. 2006. | #7 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
|
|
05. 06. 2006. | #8 | |
old school
Professional
|
Citat:
Ja sam koristio Ensim i Loopia's proprietary, uspevao sam da se snadjem. Trenutno koristim DirectAdmin i H-Sphere i opet se ne zalim (na ova dva nemam zamerki). Probao sam i Plesk-demo, graficki sigurno najlepsi. Preostalo mi je jos da probam Interworx, Helm, Confixx i cPanel (ali uzivo).
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
dva sql na serveru? | dejan86 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 18. 11. 2009. 10:06 |
cPanel suExec pitanje | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 27. 05. 2009. 17:14 |
Podesavanje prikaza naslovnice | mastika | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 22. 07. 2008. 23:07 |
Zip arhiver na serveru | Goran Cirkovic | Sva početnička pitanja | 5 | 03. 04. 2008. 03:28 |
Statistike al ne na serveru | Mr.Paja | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 23. 06. 2005. 03:50 |