|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 08. 2005. | #21 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Pazi nemoj ulagati u samostalnu kupovinu linkova, posebno danas kada je PR skoro zanemarljiv.
Dakle od prosle godine Big G skoro da neobraca paznju na PR neke stranice ona je vise tu da bi se webmasteri hvalili. Jos da ne pominjem cinjenicu da Yahoo i MSN (koji svakim danom googletu otimaju sve veci deo kolaca) ne obracaju paznju na G PR. Dakle evo ti moj iskren savet sto se tice popravljanja SERPa za tvoj web sajt. 1. Uradi keyword istrazivanje pronadji sto vise niche kw (kapiram da si ovo uradio cim radis sa Adwordsom) 2. Postaraj se za onpage optimizaciju. Kapiram da si ovo vec uradio ali evo ti par tipova koji su iz mog iskustva bugvalno boostovali SERPove za neke moje kao i sajtove klijenta Citat:
Recimo za mesecni budzet od $300 mozes da dobijes 10 kvalitetnih i related linkova mesecno. Znaci ovog meseca 10 sledeceg 10 itd... Za vise info o kupovini baci mi ili PM ili mail nije kako treba da se daju takvi url javno. ---- Kapiram da si dosta ovoga vec znao ali nije da odmet da pomenem nekome ce sigurno pomoci Poslednja izmena od nixa : 15. 08. 2005. u 18:28. Razlog: code & quote |
|
15. 08. 2005. | #22 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
@Dragan Varagić: hvala na savetima, drago mi je da si se ukljucio u temu i vrlo pazljivo sam procitao sve napisano. U sustini, mislim da pominjati PWC i ostale major league igrace nije bas u kontekstu onoga sto meni treba, medjutim - point taken.
Trenutno sam se bacio na trazenje review-era za moju komponentu, neke vec imam u vidu a ako neko od vas zeli da mi preporuci bilo koga - slobodno. U obzir dolaze svi koji su u vezi za developer/webmaster sajtovima ili vidjeniji bloggeri. Naravno, reviewer dobija besplatnu licencu ili fee - kako god. Ovaj pristup sa kreiranjem direktorijuma/portala preko kogeg bi se radio PR komponenti je pristup koji mi je poznat, Interspire radi upravo tako. Medjutim trenutno mi je to out of scope jer mi treba resenje koje ce za kraci cycle da donese rezultate, ali o ovome na duge staze definitivno razmisljam. Citat:
@cvele: Hvala na savetima - nikad nije na odmet procitati nesto, bez obzira koliko covek znao. Zanima me kupovina related linkova koje spominjes - javi mi se slobodno na mejl boris(at)krstovic(dot)info Poslednja izmena od boccio : 15. 08. 2005. u 17:45. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nabavka komponenti iz US | Ivan77 | Hardware | 11 | 05. 08. 2010. 13:09 |
Distribucija komponenti - problem sa Button komponentom | stanislav.simunec | Flash | 2 | 23. 02. 2010. 01:30 |
42 tech items for Flex Developers to research, study and watch in 2008 | MrSteel | Flash | 0 | 21. 12. 2007. 19:40 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 13:46 |