Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 10. 2006. | #1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Problem sa TC 6
Vec duze vreme koristim Total Commander 6.5 za FTP prenos i nisam imao nikakvih problema. Pre jedno mesec dana, bez ikakvog cackanja u njegovim opcijama, poceo je da pri prenosu dokumenata sam da preimenuje sve fajlove u kojima ima veliko slovo u malo slovo ??! Znaci ako je neka slika imenovana kao DCS921.jpg on je pri prenosu na server preimenuje u dcs921.jpg (
Pokusao sam da provalim problem cackajuci po njegovim opcijama, ali i dalje sve isto. Da li je neko imao isti problem ili da zna o cemu se radi ? |
06. 10. 2006. | #2 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
|
Settings in the file wcx_ftp.ini (u windows direktorijumu)
Nađi liniju: LowercaseUpload=1 0: default (ono što ti hoćeš) 1: Convert filenames to lowercase during upload Moguće je da uopšte nemaš podešavanje te opcije iz dialoga. Ovo moje je window commander i to prilično star, nadam se da je slično Poslednja izmena od BraMom : 06. 10. 2006. u 12:47. |
06. 10. 2006. | #3 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Hvala ti Branimire, to je bilo to. Mislim da si u pravu sto se tice stelovanja tih opcija direktno u dialogu posto ih nisam nasao. Nikad mi ne bi' palo napamet da trazim to u windows dosijeu
Jos jednom, hvala i pozdrav |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |