Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 10. 2006. | #2 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Ne znam sta te tacno zanima, ali evo par sitnica koje treba znati:
Torpark je varijanta FF-a sa integrisanim Tor sistemom. Gde je Tor sistem koji sluzi za anoniman surf koji se zasniva na volonterskoj mrezi servera svuda u svetu. Radi tako sto svaki paket koji prolazi kroz mrezu ide nekim random putem i svaki server zna samo kome treba da posalje i odakle mu stize paket. Tako da se ne moze utvrditi ceo put paketa. Detaljnije o Tor-u: http://tor.eff.org/overview.html.en Btw, za punu funkcionalnost iskljuciti podrsku za Javu, jer u nekim slucajevima neki appleti ne prolaze kroz tunel vec idu direktno. Moje misljenje je da je dobra zamena za koriscenje klasicnih proxy servera.
16. 10. 2006. | #3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Btw, evo jos jednog u sferi "anonimnih" browsera ali sa moje tacke gledista:
Browzar Exposed - Advisory Btw, imate na blogu malo vise o istrazivanju.
16. 10. 2006. | #4 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
17. 10. 2006. | #5 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Hvala na odgovorima, testirao sam ga. Nije lose. Jedno pitanje, da li je moguce da preko njega imam USA IP ? Pitam zato sto ima par sajtova (audio/video) koji dozvoljavaju pristup samo USA IP-ima.
|
17. 10. 2006. | #6 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
|