SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 11. 2006. | #21 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ma oni nemaju pojma
Ili ti ne šalju kompletnu listu. Nego, ja sam mislio da ti to radiš za neku ozbiljnu kladionicu koja ima svoje bookmaker-e.
28. 11. 2006. | #22 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ma jok ovo je neki licni projekat sa kojim nameravam da nadogradim svoju internet imperiju
P.S. Ja sam nekad radio kao bookmaker u jednoj domacoj kladji i taj posao se sastoji od skidanja kvota i malog korigovanja po osecaju |
28. 11. 2006. | #23 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
aaaaaaaaa, pa što ne kažeš... ja mislio radiš za neku kladionicu pa se čudim da su tako neozbiljni
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ogranicenost nekih institucija | zark0vac | Opušteno | 22 | 21. 01. 2007. 19:25 |
Arhitektura CSS fajlova | nixa | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 12 | 30. 06. 2006. 00:39 |
Arhitektura aplikacije | Momcilo | Programiranje | 1 | 10. 04. 2006. 17:18 |
Problem sa dupliranjem nekih rezultata u SELECT DISTINCT ... LEFT JOIN upitu | IcecreamMan | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 01. 03. 2006. 14:53 |