|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 11. 2005. | #11 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
Citat:
RADIIII ,tacno to je bilo...vec duze vreme me razbija ovaj "coffecup FTP" jednostavno se zablentavi kad ga ubotrebljavam duze vreme( recimo ceo dan) i do toga je bilo....Ne mogu da verujem da sam zbog tog go** izgubio celo vece. Bacam djubre vec veceras.. Hvala puno dobri ljudi...Pozdrav |
|
02. 11. 2005. | #12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Predji na CuteFTP mada i totcmd može da posluži ako ne uploaduješ mnogo fajlova ( onda smara puno puno )
02. 11. 2005. | #13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zasto? Total Commander ima solidan Synchronize kojim mozes da uploadujes changed jednim potezom za ceo sajt.
Sto se tice tih "explorer-like-drag-n-drop" klijenata, nikada ih nisam voleo, valjda zato sto sam old school koji je naucen na Norton Commander, vrhunac softwera za DOS Kasnije su se pojavili mnogi klonovi, Dos Navigator, Volkov commander,... ali niko nije uspeo da zaseni NC koji su podigli celu firmu oko toga.
02. 11. 2005. | #14 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
Instalirao sam totalC posto sam ga imao na hardu i ok-je.
Citat:
Jos jednom hvala za 'very speed' reagovanje juce uvece pozdrav |
|
02. 11. 2005. | #15 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
FTP -> Total Commander
SFTP -> WinSCP (sa TC like interfejsom ) CuteFTP?
02. 11. 2005. | #16 | ||
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Citat:
FTP -> Total Commander Secure FTP -> Core FTP SCP -> WinSCP Btw, za one koji ne znaju razliku izmedju Secure FTP-a i SFTP-a: Citat:
|
||
04. 11. 2005. | #17 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
uf, mozda sam ja glupav, ali me ovo objasnjenje skroz zbunilo..ok jedno je protokol koji koristi direktno SSL konekciju, a drugo je FTP provucen kroz ssh tunel, ali sta je sta, na kraju?
Nego, WinSCP je mnogo kul sto omogucava editovanje remote fajlova bilo kojim editorom, posto malo koji editor ima ugradjen SFTP/SCP a TC bi bio ok za FTP da nije onog smornog "Connection lost, do you want to reconnect?" dijaloga... jok rekao sam ti da uploadujes fajl, ali ne zelim da se rekonektujes... Jel moze to negde da mu se iskljuci? |
04. 11. 2005. | #18 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Za mass upload kreiraš pozadinski proces, pa ne pita. Da nema toga izludeo bih i najverovatnije ga ne bi koristio.
04. 11. 2005. | #19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jednostavno "copy in background" ne pravi probleme. Ili "synchornize".
04. 11. 2005. | #20 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ma opet gubi konekciju .. to me najvise smara
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izbor mobilnog operatera? | 3banchi | Komunikacije | 36 | 21. 10. 2010. 10:39 |
Izbor PHP Framework | dootzky | PHP | 100 | 21. 02. 2010. 19:15 |
Photo community — koji CMS? | Dragan Babić | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 07. 09. 2009. 19:13 |
Dajte predlog rešenja - Photo voting community | istok | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 22. 01. 2009. 11:47 |