01. 02. 2007. | #1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
PC Press TOP50 domaćih sajtova
Kada bi glupost imala krila ovi iz PC Press-a bi bili pravi visoko letači. (čast izuzecima koje znam i koji su mi objasnili proces ovog lupanja gluposti)
|
01. 02. 2007. | #2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 06.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
trebao si navesti sa cim se ne slazes, tj. sa cim se slazes i zasto ili mi ovako trebao da gledamo u pasulj
01. 02. 2007. | #3 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.08.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Osim desetak svrsishodnih, ostali služe samo za zayebanciju. Pinkoizacija neta.
Pa su nam posle drugi krivi. Citat:
|
|
01. 02. 2007. | #4 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Radi se samo o uredničkom izboru, ličnom odnosu i treba ga uzeti nepretenciozno.
02. 02. 2007. | #6 |
...
Qualified
|
Cini mi se da je najbitniji kriterijum za ovaj izbor,bila popularnost i posecenost sajtova,a ne njihov kvalitet.Jeftino.co.yu bih odmah brisao sa ove liste,i nije nekomercijalni projekat kako sam negde procitao,jer se debelo placa predstavljanje artikala.
|
02. 02. 2007. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja sam još pre nekoliko godina rekao šta mislim o toj listi, sada nemam puno živaca da komentarišem (ne zbog liste nego zbog drugih stvari), ali niti je PC press više bilo kakav autoritet niti ta liste predstavlja bilo šta više od "ovo su moji prijatelji i poslovni saradnici koji imaju sajtove" + još par pride koje ne smeju da propuste. Zato takvu listu treba shvatiti isto onliko ozbiljno kao one "web design awards", samo neko treba da im kaže da je vreme navlačenja traffica na web sajt putem davanja nagrada odavno prošlo i demode.
02. 02. 2007. | #8 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Citat:
Jos pre 8 godina, kada je nas web bio jako mali, kada si broj sajtova mogao da svedes na 50 [a broj portala na 5-10], oni ni jedne godine nisu hteli da uvrste Zastita.co.yu u tih Top 50, a taj sajt je tada bio dobro poznat portal, gotovo svima. A stavljali su sajtove koji su imali posetu na nivou licne prezentacije Petra Petrovica. I svake godine, obavezno, zaobidju moj sajt Verujte mi, da su mi sada dali award, mislim da bih se na svom sajtu javno odreko te nagrade Ne treba trositi reci p.s. mada bi o njihovom 'profesionalizmu', tokom [i posle] pregovora o "AV test-u" [koji je trebao moj sajt da 'uradi'], mogao kilometarski clanak da napisem. Poslednja izmena od Peca : 02. 02. 2007. u 02:54. |
|
02. 02. 2007. | #9 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Rekoh da neću komentarisati, ali evo sad pogledah listu i vidim sajt za koji nisam nikada ni čuo. Ok, nisam ja neki "reprezentativni uzorak" jer nemam puno vremena za blejanje po netu ali za taj sajt je napisan komentar:
Citat:
02. 02. 2007. | #10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Moram još da dodam za "neupućene" da su oni imali neku rubriku tipa "novosti na web-u" gde su u par reči predstavljali sajtove (ne znam da li to još ima, ne kupujem više njihov časopis). Znam inside informaciju da im je strogo zabranjeno da makar i jednom rečju spomenu sajt koji može čak i potencijalno da im predstavlja konkurenciju. To je naravno "vest" još od pre par godina ... mada kada vidim ovu listu, ne verujem da se bilo šta promenilo.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 12:08 |
Okrugli sto - Kako unaprediti kvalitet domaćih web sajtova? | Miloje Sekulic | Web site, dizajn i multimedia | 30 | 16. 01. 2007. 18:28 |
Nova zabava - rejting domaćih sajtova prema Netcraft.com | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 16. 09. 2006. 03:38 |