|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Ne treba nista da "iskljucujes"
![]() Po specifikacijama baterija moze da izdrzi do 6,5h razgovora. Nek su slagali za 50%, dobro je. Jebemliga, da ti iznajmim pa testiraj? ![]()
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 26. 08. 2007. u 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() N73 je isto fin telefon, zgodniji od N80 i definitivno bolji od E50 i E60. Kod klasičnog korišćenja baterija drži dosta - 4 - 5 dana sigurno. Ako mnogo pričaš, škljockaš, slušaš muziku i surfaš moraćeš da ga punis na dva dana, ali teško da si baš toliki terorista. I da, uključuješ Bluetooth samo kad ti treba jer prži bateriju kao lud.
Najveći problemi sa N73 su mi bili softverske prirode - smrzavanja i opasno bugovanje Symbiana. Pitaj Dinketa kako se njegova N73 ponaša pošto je moguće da su problemi bili do mog aparata, ne generalno do N73-ojke. Onoliko koliko sam se igrao sa N95 (ništa mnogo, jednom kad smo se Oliver i ja našli na kafi) učinio se kao prava stvar. N73++ - lepši, upeglaniji sa svim onim skraćenicama na koje se klinci lože. Ja sam sada ekstra zadovoljan sa E61 - super je za telefoniranje, net i SMS (to mi je najbitnije), baterija drži dosta dugo i jednostavno radi sve što treba da radi. Nemam većih zamerki! Poslednja izmena od Ilija Studen : 26. 08. 2007. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() 'oćeš da ti klinac razbije nos, je li, ti veliki?
![]() P.S. evo sad sam gledao bateriju. punio preksinoc, juce pricao jedno pola sata, slikavao, drugarice resavale neke testove na netu i drljale po majspejsu, gps-ovao po turskoj iz dosade... danas par poruka i par minuta razgovora. status: 5 od 7 crtica puno.
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 26. 08. 2007. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Nema šta nema - svaki feature fajt sa komšijinim malim dobijaš!
- "Čiko, kakav ti je to telefon!" - "Nokia N95" - "A jeli ima GPRS? Tatin ima!" - "Pa naravno!" - "A WiFi? Tata to uvek koristi" - "Ima, ima!" - "A GPS??? Tata kaže da je to jako dobro za snalažanje u saobraćaju" - "Ih, pa gde neće" (klinac beži plačući) ![]() Mene uvek saseku na kameru. Vidiš im u očima: "Sad si moj!!!" kada kažeš da telefon nema kameru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Evo citam i ja review na GSMarena.com... par stvari se izgleda zalomilo na modelu koji su oni dobili na test, posto nijedan od ovih "simptoma" nisam primetio:
- top half plays when the phone is open (stabilan je 100%) - friction between plastic surfaces causes creaky sounds that accompany each opening (?? cuje se samo mali "klik") - When you slide the top half out, it is recommended that you twist your thumb and lean it against the top edge; otherwise you will not be able to open the phone with one hand (ovo mi je nejasno skroz, kako oni misle da ga otvaraju inace?) - When closed Nokia N95 shows a tiny space between both its halves. When we slid the phone upwards, however, we faced a rather unpleasant surprise: N95 produces extremely loud clicks when it is worked with in open mode. These clicks do not originate from the keys though. (nidje veze, nema nikakvog "lufta") - memory card is not part of the retail package (dobio 1GB high-speed) - poor battery life (o ovome smo diskutovali ![]() ... nemam zivaca da citam dalje, otegnuce se post u nedogled, tek sam procitao 2 od 10 strana i vec imam utisak da citam review nekog drugog telefona ili razgazenog polovnjaka. Em mi nije jasno kakav komad su uzeli za test, em sto mnogo kenjaju (no charging via usb i slicne "fore") edit: evo jos malo ulja na vatru sto se tice ove frke sa trajanjem baterije: Citat:
Citat:
![]()
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 26. 08. 2007. u 20:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Off Topic: Moj nick nema veze s tim na sta ti mislis ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Obzirom da mi je kroz ruke, što na testiranju, što kroz redakciju, prošlo "mali milion" koje-kakvih aparata, a s obirom na zahteve koje si postavio mislim da bi ti Nokia 6120 bila sasvim Ok i po pristojnoj ceni. Ništa preteranog, ali opet sve je tu, po umerenoj ceni.
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa pazi, ti si jos u fazonu da muvas tinejdzerke na features
![]() ![]() Aj cekamo dinketa da presudi. Ne javlja se vec ceo dan, skitara jedna...
![]() |
#10 | |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Citat:
![]() samo se trudim da sto bolje objasnim sta telefon ima/nema i da opovrgnem lajavce kojima baterija traje pola dana (pa, vozaj Smart celi dan, videces da ce i on fino da potrosi), a da li ces ti uzeti n95 ili 3310 - meni svejedno, ni iz dzepa ni u dzep.
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 26. 08. 2007. u 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mobilni telefoni...na internetu | glaspodrinja.com | e-Business | 2 | 22. 05. 2009. 18:20 |
Mobilni telefoni - wallpaper | bojan_bozovic | Web design, Layout, User Interface | 4 | 31. 12. 2005. 04:41 |