Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 03. 2007. | #1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Video software
Da li neko moze da neki savet koji software bi bio najlakse za koristenje u lepljenju titlova. U stvari potrebe su mi da izvucem video iz kamere i na njega nalepim titlove (prevod). Usput stavim uvodnu i odjavnu spicu i prebacim sve na na YouTube.
Znaci neki software sto jednostavniji za rukovanje bez puno perverzija, samo da moze da mi odradi taj deo posla.. Sta predlazete, savetujete... |
05. 03. 2007. | #2 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Windows Movie Maker
Najjednostavniji je, imas ga na svakoj windows masini, mozes da uradis capture pomocu njega, dodas titlove, seces, lepis, dodas efekte, exportujes u vecinu formata (divx 3 ti je sasvim dobar za to sto ti treba).
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 05. 03. 2007. u 12:18. |
05. 03. 2007. | #3 |
majstor
Wrote a book
|
Mislim da ti i VirtualDub moze pomoci u tome i jos mnogo cemu drugome.
|
05. 03. 2007. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Subtitle Workshop - cuva ti u svim subtitle formatima. Ali nisam te ukapirao da li hoces da subtitle bude poseban file ili da bude embedovan. Ako hoces ovo drugo, mozes da uradis u subtitle workshopu i onda da capture-ujes movie sa nekom alatom koji ih "zalepi" na video. Mislim da VirtualDub to moze.
05. 03. 2007. | #5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Moj glas za Windows Movie Maker, iznenadjujuce dobar i upotrebljiv program.
05. 03. 2007. | #6 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Nema nesto jednostavnije od Movie Makera )
Igrao sam se sa njim svoje vremeno bas sa titlovima, nekako mi nije bio friendly za to. Sada cu probati da ga jos jednom pretresem, hvala svima.. @bluesman da, subtitle treba da bude zalepljen. video ce biti eksploatisan samo na youtubeu (i sl. servisima) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Software za video conference | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 01. 05. 2009. 16:57 |
ACME Software Novi Sad, is offering job position SOFTWARE QU | ACME Software | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2008. 11:46 |
CMS za software retailer | Itchy | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 10. 09. 2007. 14:54 |
Side-Business Software: The neglected software market | mungos | e-Business | 4 | 23. 09. 2005. 16:57 |
Blog software | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 04. 08. 2005. 16:15 |