e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
Pogledajte rezultate glasanja: Zadovoljan sam uslugama: | |||
BANCA INTESA |
![]() ![]() ![]() |
10 | 30,30% |
Raiffeisen banke |
![]() ![]() ![]() |
13 | 39,39% |
PRO CREDIT BANK |
![]() ![]() ![]() |
3 | 9,09% |
KOMERCIJALNA BANKA |
![]() ![]() ![]() |
1 | 3,03% |
MERIDIAN BANK |
![]() ![]() ![]() |
2 | 6,06% |
Hypo Alpe Adra Bank |
![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Neka druga |
![]() ![]() ![]() |
4 | 12,12% |
Glasači: 33. Ne možete glasati ovde |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Upravo je Banka Inteza razlog zasto zelim da promenim banku. Imam kod njih racun vec vise od 4 godina i kao sto Dinke rece sve je bilo OK. Medjutim, u poslednje vreme nisam nimalo zadovoljan uslugama. Cimaju te stalno i za prilive iz inostranstva i za obican tekuci racun. Te moras da das izjavu, te moras da potpises aneks ugovora, te ovo te ono. Najgore od toga jeste to sto im je kvalitet usluga u stalnom opadanju i ne zelim vise da gubim vreme sa njima.
Danas sam pokupio papirologiju za Raiffeisen banku i sutra idem to da sredim pa cemo za koji mesec ponovo diskutovati o impresijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
expert
Grand Master
|
![]() jedno pitanje:
postoji li banka kod koje nakon sto otvorim racun mogu da dobijam novac iz inostranstva (moneybookers) i da ne moram da idem na salter, vec da sve dalje zavrsavam preko e-bankinga (u inostranstvu sam) dakle: otvorim racun i vise me oni ne vide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() To može kod Raiffeisen. Legne ti wire i ti dalje kroz eBanking konvertuješ u dinare koje bez problema možeš da dižeš na banomatu. Za dizanje deviza i baratanje većim sumama mislim da moraš u banku, ali to se retko dešava (tipa da ti treba preko 1000 eura na ruke).
Idem u banku baš kad drugačije nije moguće (da podnesem zahtev za ponovno izdavanje Visa kartice npr), ali za svakodnevne potrebe koristim eBanking i bankomate. SPAS!
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 02. 04. 2007. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() U intesi takodje... u banku idem samo u specijalnim slucajevima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Knjigovodstvo / banke u Srbiji | bokacbl | e-Business | 1 | 23. 11. 2010. 11:58 |
Istekao domen Banke Intesa | MarkoBmax | Domain Name Service (DNS) | 31 | 16. 02. 2010. 17:15 |
Provizija banke za vođenje računa | bluesman | Istine i zablude | 38 | 09. 05. 2009. 09:54 |
Outsourcing za Banke | squall | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 12. 12. 2006. 02:26 |
Preporuka banke | [nq] | e-Business | 34 | 15. 11. 2005. 11:44 |