|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 04. 2007. | #1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ima li neko news skriptu... (diskusija o opadanju kvaliteta diskusija)
U pokusaju da se uklopim u nove trendove na dpt odlucio sam da agresivno pocnem da kopiram neke od clanova nebih li se osetio da vise "pripadam" ovde Ima li neko neku news scriptu i koja je najbolja. Pozdrav svima iz zajecara i milici iz 5-a |
04. 04. 2007. | #2 |
old school
Professional
|
Pedofilu.
04. 04. 2007. | #3 | |
expert
Grand Master
|
Citat:
zaista .. apelujem na clanove da majnje postuju linkove tipa: pazi koji youtube video sam nasao, ovakav mail sam dobio, startovala me neka klinka ..... na DPT dolazim direktno na search.php?do=getnew i primecujem da je sve manje kvalitetnih tema a sve vise shkarta naravno, ponekad nije na odmet procitati i nesto izvan DevPro-a, ali ponekad ja bih radije da nema novih poruka, nego da trazim dev related teme u spisku DPT definitivno ima opustenu atmosferu i cesto se upravo u oftopiku podele dobre ideje i saveti to je lepo ali sve dok se radi DEV related stvarima jos uvek to nije stiglo zabrinjavajuce razmere i upravo zato se i javljam poneka tema o pivu (ajd i vinu) je ok , ali opet: ne preterujmo cvele, kazi kad nadjes tu skriptu, pa da je maznem i ja i obrisem copyright notice u footeru P.S. milicu mi ne diraj |
|
04. 04. 2007. | #4 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Moja preporuka je sNews.
http://www.solucija.com/ Pozdravljam cijeli 6.B, profesoricu i sve koji me čitaju.
04. 04. 2007. | #5 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
ovakvim brutalnim premestanjem i reimenovanjem teme ista gubi na poenti...
|
04. 04. 2007. | #6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Pa ne znam šta si želeo: ozbiljnu diskusiju na temu povećanja šuma ili čisto da budeš duhovit
04. 04. 2007. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
ajde recite mi sta zelite tacno da se odradi,da li povecanje suma hocete da sprecimo tako sto cemo da sikaniramo nove clanove i napravimo invite only forum ili imate neku pametniju ideju
04. 04. 2007. | #8 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Ja lično mislim da nije problem u povećanju šuma, već u pomanjkanju dobrih tema. Ako nešto treba da se rešava, onda to.
|
04. 04. 2007. | #9 |
Designer guy
Wrote a book
|
Invite only, s tim da se napravi neki obred inicijacije novih korisnika koji bi uključio robovanje postojećim na x period vremena.
|
04. 04. 2007. | #10 | |
expert
Grand Master
|
Citat:
moj apel je bio upucen clanovima, ne DPT ekipi dobar procenat onih koji pisu su ljudi koji imaju sta da napisu, sto je tesko postici ne treba ograniciti nove clanove pretpostavljam da se ovde clanovi osecaju kao 'kod kuce' pa posle 100 high-tech foruma i blogova ovo im dodje mesto i za opusteni razgovor i sve razumem ja to, al ne svidja mi se |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Diskusija o online podrsci | torbica | Web design, Layout, User Interface | 12 | 29. 01. 2009. 00:46 |
Preporuka za download skriptu | oliver78 | PHP | 1 | 14. 12. 2007. 19:40 |
CTR u opadanju u Evropi - istrazivanje | pcigre | Marketing i SEO | 4 | 22. 05. 2007. 15:06 |
Prenos podataka u php skriptu POST metodom | bojan_bozovic | PHP | 10 | 05. 01. 2006. 00:18 |