22. 08. 2006. | #41 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Bobane kontaktiraj me na pp, ili ostavi ovdje naziv i link ka projektu, pa cemo da ga stavimo na listu. Vazi i za sve ostale, i ukoliko sam nekog slucajno zaboravio da stavim na listu.
|
22. 08. 2006. | #43 |
član
Na probnom radu
|
Evo da i ja donesem nesto novosti...
InfoEconomy S.A., dosadasnji vlasnik portala Economy.co.yu promenio je ime u Economy Internet Group S.A. Kupili smo domen Myshop.co.yu koji je trenutno u fazi testiranja i zamisljen je kao servis za poredjenje cena / pretrazivac proizvoda i usluga, nalik na Shopping.com, Pricegrabber.com i sl. Komercijalna upotreba sajta trebalo bi da zapocne pocetkom oktobra ove godine.
03. 05. 2007. | #44 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Kako je prosla vruca jesen?
Donesi.com, Blog.co.yu, Surfer.co.yu rade, a Tvojblog.co.yu, Mojlek.com i Momenat.com su docekali i vruce leto. Ima li kakvih novosti??? ps. pricajte, izgoreh
04. 05. 2007. | #45 | |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
Citat:
Ja bih takođe iskoristio ovu priliku da najavim jesenju realizaciju sajta, www.poslovnisoftver.net. Ko je do sada pratio moj blog verovatno je u toku o čemu se radi, ali za one koji nisu pratili reč je o sajtu koji će se baviti pregledom, analizom i ponudom poslovnog softvera u Srbiji. Ideja je da se na jednom mestu nađu i predstave domaći proizvođači poslovnog softvera, sa jedne strane, a sa druge strane da se potencijalnim korisnicima omogući jednostavan i lak pregled poslovnog softvera koji se može kupiti na našem tržištu i tako im pomoći u izboru adekvatnog softvera za njihovo poslovanje. Sudeći po broju mailova koje dobijam sa zahtevom za najavu početka rada, ali i sa pitanjima sa bloga, rekao bih da je interesovanje za ovu tematiku veliko. poz, GR p.s. Ovo je najava za ovu godinu (2007). Iako je ovo članak iz prethodne jeseni nema razloga da i ova jesen ne bude vruća. Nadam se da ćemo imati priliku da predstavimo projekat na ovogodišnjem IT Seminaru, pošto ne znam kako se tamo prijavljuje za predavanje
poslovni softver (dot) net BLOG Poslednja izmena od gastonr : 04. 05. 2007. u 01:33. |
|
04. 05. 2007. | #46 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Ne najavljuj nista na ovoj temi - ko je ovde najavio - nista nije napravio
04. 05. 2007. | #47 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
@gastonr: interesantna ideja, interesovanja svakako ima. Banalan primer koliko toga samo nedostaje domacem webu.
@blue: zakljucavaj ovu maler temu pa da da se selima na novu, mozda onda dobijemo web revoluciju
04. 05. 2007. | #48 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
Ma razbijamo maler novim najavama. Možda je prerano za najavu jesenjih dešavanja, ali sudeći po najavama za NiiT biZbuZZ, možda sam zakasnio poz, GR
05. 05. 2007. | #49 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Citat:
A vec kasnis, ja vec imam listu predavaca i jedan po jedan potvrdjuju dolazak. A knap sam sa njima. Drugo, postoji par predavaca koji cekaju da se nesto desi do jeseni i ako se desi onda ce da upadnu kao predavaci. Takav je deal. I 3. i najgora stvar, na fakultetu me ucenjuju da pustim njihove profesore da drze predavanje, a najgore je sto sami priznaju da nemaju nikog u ovim oblastima al ipak zele da se pojave Ako bas zelis da se pojavis, ubedi me da te pozovem Ako te neko bude gadjao paradajizom sto produzavas trajanje dogadjaja sam si kriv |
|
05. 05. 2007. | #50 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Off Topic: @Alexandar: dovedi Tosica i sigurno ne dolazimo :P Sramota je kako se vodi ELFAK u Nisu.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 21:30 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 01:29 |
Online naplata u Srbiji na jesen! | Dragan Varagić | e-Business | 9 | 21. 08. 2005. 13:49 |