18. 05. 2007. | #11 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
uglavnom usluge i digitalne proizvode (mislim da niko nije pomenuo fotografije, u smislu slika za sajt i stampu)
|
18. 05. 2007. | #12 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Zaboravio sam da napomenem u moje najcesce kupovine spada i Skype kredit.
U najskorijoj buducnosti planiram da narucim nekoliko knjiga (napravio sam spisak) ali ne znam kakva je sad situacija sa naplatom isporuke. Cuo sam da Amazon.co.uk i Amazon.de rade sa Srbijom a da Amazon.com ne iako je cesto tamo najjeftinije. I ja cu najverovatnije da platim za Pro account. Dinke, koju zemlju si izabrao pri placanju posto kako vidim nema Srbije?
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 18. 05. 2007. u 09:56. |
18. 05. 2007. | #13 |
troll mode
Wrote a book
|
ne znam koliko je pametno narucivati knjige zbog one cuvene carine o kojoj smo pricali... pricao sam sa Goranom Rakicem na blogopenu posto znam da on narucuje knjige i on kaze da je najbolja solucija da platis i das adresu nekog od poznanika u inostranstvu pa da ti oni posalju... mada dragan mi je pricao da za alibris nisu toliko velike marze
|
18. 05. 2007. | #14 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
Kupujem sve sto ukljucuje virtuelnu isporuku
iStockphoto, Zinio i hosting. |
18. 05. 2007. | #15 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
U Britaniji je stvarno sve na netu i odlicno je. U Americi sad moram da idem licno da placam struju i vodu Moze i preko telefona ali kosta $5 vise, sto nije neka stavka ali zasta?! . Doduse, moze i na netu, ali je neki suludi sistem koji samo domace stanovnistvo razume cemu sluzi i kako se koristi.
18. 05. 2007. | #16 |
novi član
Na probnom radu
|
Domeni, hosting, skype, to bi bilo to ...
|
18. 05. 2007. | #17 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Domeni, hosting, clanarine, ponekad neka e-uplata, ranije dok sam imao pay pal kupovao sam igre sa e-baya, TCG igre... Sto se tice isporuka i bilo je problema i nije... BIlo je problema sa poklonima vise nego sa kupovinama...
18. 05. 2007. | #18 |
Designer guy
Wrote a book
|
Treba ti PayPal za Flickr na žalost.
|
18. 05. 2007. | #19 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Upoznao sam u prolazu Caterinu Fake (kada imate takvo prezime ne mozete da ne uspete i ostanete nezapazeni ), imam njenu vizit karticu, pa je mozda kontaktiram kako zbog intervjua tako i zbog ovog nacina placanja. Moze i neki gift account da mi da
18. 05. 2007. | #20 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Placam SVE sto moze da se plati on-line, osim hardwarea i garderobe
Struja, gajba, vodjenje evidencije bankovnog racuna cak sam jednom platio i putovanje, a i kupovao sam hranu na www.carrefour.fr i naravno sve sto se tice neta i weba.. Inace Flickr sam odabrao kao i vecina, vec sam imao free acount i jednostavno pro acount se nametnuo sam od sebe.. a i mislim da 20tak$ godisnje zaista nije skupo, naravno ako ga koristis |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako placate MAPS? | rex | e-Business | 3 | 19. 12. 2010. 14:44 |
Naplata na Internetu | Ilija Studen | e-Business | 18 | 11. 11. 2006. 17:26 |