|
Flash Flash, actionscript |
|
Alati teme | Način prikaza |
25. 05. 2007. | #11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
fscommand je standalone only ? neznam samo kada je radila ?
25. 05. 2007. | #12 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
|
ako bi da uklonis swf onda mozes da zamenis sadrzaj div-a gde ti je flash pomocu javascript-a
Use FSCommand with the browser. SYMPTOMS FScommand doesn't work when the movie plays in a browser. FScommand works only with Macromedia standalone projector. This tutorial describes how to create a "quit button" and use fscommand to communicate with the browser i dalje primer kako da radi http://www.flashdesignerzone.com/tutorials/t1041.php medjutim izgleda da firefox ne slusa uopste tu naredbu, dok u IE i Operi sljaka
blog: mrsteel.wordpress.com www: hagane.us del.icio.us Hagane Flash Forum - od pocetnika do eksperta Poslednja izmena od MrSteel : 25. 05. 2007. u 09:35. |
25. 05. 2007. | #13 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Tutorijal na koji si linkovao ne menja sadržaj DIV-a, već zatvara prozor. Drugi deo skripta je u VBScriptu, koji FF ne razume.
Za uklanjanje DIVa nije potrebno da se njegov sadržaj menja, dovoljno je samo da mu se promeni CSS atribut. |
25. 05. 2007. | #14 |
Moderator
Professional
4 "Hvala" u 4 poruka
|
da da, tutorijal ne menja div i prevideo sam da je vbscript
anyway pokusao sam par fora sa neta za firefox medjutim nista, u ostalim document.close() radi ovi tvrde da radi na sledecu prevaru ali meni ne radi http://www.interwebby.com/blog/2006/02/04/3/
25. 05. 2007. | #15 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
|
25. 05. 2007. | #16 |
Moderator
Professional
4 "Hvala" u 4 poruka
|
heh, super
ako je tako evo ti primer koji meni radi komanda je fscommand("Quit", ""); download pa sam pretvori u projector jer je oko 2mb bezveze da se ne patimo http://www.hagane-studio.com/as/quit/quit.zip
25. 05. 2007. | #17 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
Ma i ja koristim istu komandu... Nego je neko bacio kletvu na mene, tako da mi uvek najprostije stvari ne rade!
|
25. 05. 2007. | #18 |
Moderator
Professional
4 "Hvala" u 4 poruka
|
ne verujem ja u to, pogledaj primer ovo ono, pa vidi
mozda nisi stavio da nema paremetara ili ...
25. 05. 2007. | #19 |
član
Na probnom radu
|
Aplikaciju cu pokretati preko browsera, pa hocu da klikom na button unutar .swf-a zatvorim browser.
Drugi slucaj je kada nezavisno od browsera pokrenem .swf; isto mi treba zavrsavanje rada te aplikacije klikom na dugme. Dosada isprobane stvari prikupljene sa net-a ne daju rezultat. Mozda i to da uradim preko .php-a? P.S. u C++ je exit(1); |
25. 05. 2007. | #20 |
Moderator
Professional
4 "Hvala" u 4 poruka
|
ne mozes da zatvoris ceo browser vec samo prozor a i to ne radi dobro u firefox-u jer nisu omogucili (ali ne fscommand quit nego ono sto sam napisao )
za standalone radi korektno fscommand quit php je server side jezik i ne moze da kontrolise browser u tom smislu
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Javascript flash player | akubra | Flash | 10 | 09. 06. 2010. 12:53 |
Php.js - php funkcije realizovane u javascript-u | Marko Medojevic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 24. 06. 2009. 18:20 |
SWFFix, uskoro novi JavaScript za embedovanje Flash sadrzaja na stranicu | MrSteel | Flash | 6 | 03. 08. 2007. 20:19 |
Vrednost PR i računanje... | pravim.prvi.sajt | Marketing i SEO | 15 | 06. 06. 2007. 08:11 |
Flash / JavaScript Integration Kit (Beta) | nixa | Flash | 0 | 09. 06. 2005. 16:12 |