Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 07. 2007. | #1 |
A joint a day
Master
|
WP problem
Greškom sam prepisao celu bazu na blogu, ali imam sačuvan back-up. E sad, nemam pojma šta se desilo, nisam uspeo da importujem bazu (nešto sam brisao u međuvremenu, na istoj bazi mi je bio i neki levi forum) i reinstalirao sam kompletan blog. Problem je što mi je blog bio na nekoj od prethodnih verzija WP-a (više nemam pojma kojoj) a sad sam podigao najnoviju i, normalno, tabele nisu iste... ima li nekog jednostavnog načina da importujem staru bazu?
Edit: radi se o www.opstinabor.com/blog možete da pogledate šta se dešava sad kad se importuje baza...
15. 07. 2007. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
stavi staru bazu, skini najnoviji WP, i onda prati uputstvo za upgrade... WP ce sam da provali koje izmene na bazi treba da uradi.. ovo ponekad ne uspe iz prvog pokusaja, u tom slucaju refreshuj upgrade skript dok god se buni, posle par puta obicno uspe da odradi sve sto treba...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |