|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 07. 2007. | #61 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
|
I studirao, i završio. A ovo što pričam nisam naučio na faksu, već pročitao malopre na Wikipediji.
19. 07. 2007. | #62 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
|
e onda extra, na matematici se uce mnogo zahebane stvari, sve lice jedna na drugu zar ne
verujem da ti nece biti frka da nadogradis Newtona ili nekog matematicara rispekt
19. 07. 2007. | #63 | |||||||||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Prvo, zahvalio bih se Istoku jer je utrošio svoju energiju da ljudima pojasni naš fazon.
Citat:
Nekoliko ljudi je uspjelo na globalnom nivou sa ovih prostora da se probije kao one-man-show (Made in Yu na http://38one.com/bookmarks/bookmarks), ali šta je sa firmama. Ja sam napravio Rainfall Daffinson jer bukvalno ne postoji firma u kojoj bi ja mogao iskazati svoj puni potencijal. I žellim da okupim tu ovo malo kvalitetnih ljudi sa ovih prostora i stvorim im uslove da prave velike stvari i uživaju u tome. Prije priče o značaju ideje na kraju, u intervjuu sa Skoknom pogledaj prvo pasus Huge i Ikea. Odnosno kako je ________ account giga klijenta kao što je IKEA iz advertajzing agencije u kojoj je radio i onda otvorio svoju firmu i izgradio je preko njihovih leđa. Prije je u pitanju priča o dobrim prodajnim sposobnostima, nego o originalnim idejama Citat:
Citat:
- koja kola vozis - ako ne kola, onda da li si stan zaradio u ovom poslu - koliko firma obrne para godisnje - koliko ljudi zaposljava (honorarno, part ili full, svejedno) Citat:
RDA Methodology je s druge strane jedan ogromni marketiniški framework (u pravom i punom značenju rječi marketing) koji sam kreirao prvenstveno u cilju da olakšam i ubrzam prodajni proces, jer klijent detaljno dobija bukvalno po stavkama detaljni opis svakog radnog sata koji je utrošen i bukvalno zna na šta mu je otišao svaki dolar. Citat:
Što se tiče "vas" kao partnera, brate mili, da ste bili sposobni dobili bi ste do sada partnerstvo s nekom od tih firmi. Mada i to vrlo teško, jer je praksa 90% tih sa spiska da nemaju koliko znam, barem javno objavljene, strateške partnere. Pogotovo ne u 3rd World Banana Republikama. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
LiquidBrain & novKorisnik: Hvala za info. Sacu da pogledam tu stranu opet. |
|||||||||
19. 07. 2007. | #64 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
|
ma vas fazon je kul,
dalibora sam spomenuo kao deo ekipe, ne kao kreatora interfejsa ja sam ovde samo postovao par puta da bi rekao svoje misljenje da ovo ne moze da se tretira kao originalnost kako je istok to predstavio ovo je odlicna organizacija, pravi put korporativnog poimanja poslovanja na webu i stosta jos nesto, nacin na koji to rade na stotine kompanija vec svuda mozda vam se cini da i kod nas nema takvih kompanija jer ne postuju po forumimam i slicno ne zamaraju se ljudi ali ima dobrih kompanija ne iz ove oblasti mozda ali definitivno na polju jave recimo, gde imaju i javno objavljena partnerstva sa vecim firmama iz nemacke, kanade i slicno dakle, da pojasnimo Mungos puno srece u radu, pristup je odlican i na nivou, to dizajn kopiranje i sl. zaista nije bitno koliko kvalitet rada koji cete prezentovati, a i do sada su neki pojedinci sa cijim radovima sam upoznat iz vase ekipe
19. 07. 2007. | #65 | |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
MrSteel, hvala na lijepim rječima i željema!
Citat:
|
|
19. 07. 2007. | #66 | ||||
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Vec sam konstatovao da si mlad i iskreno ti savetujem da pazljivo meris korake sopstvenog biznisa. Uz ogradu da mozda kompletno promasujem koncept, mislim da taj buzz pristup i osecaj sveprisutne zelje za brzim i kompletnim uspehom... ne znam, kao da je sve na oruk. Verujem, ako budes imao zelje da puno radis, da puno razmisljas i da imas puno srece, uspeces.
19. 07. 2007. | #67 | ||||
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
19. 07. 2007. | #68 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
BTW, kako si tako rano dosao to tacke, cini se godinama pre nego sto si ovu novu firmu i otvorio, da te zanimaju samo finansijski rezultati? Da li Web 2.0 koncept i social networking koji cesto zagovaras i primenjujes imaju ikakve veze sa finansijskim rezultatima, sto pre i sto vise? Mozda bi i ti i ja mogli nesto da naucimo od nekih clanova ovog foruma koji su malo bolji u tome?
19. 07. 2007. | #69 | |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
http://rainfall-daffinson.com/mckraken_kazuje.txt |
|
19. 07. 2007. | #70 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Zaleteli ste se previse, i dosli do sukoba filozofija. Ne postoji samo jedan pravi nacin da se uradi ista stvar.
"Sto ljudi, sto cudi" Marko, svaka cast na "oruk" poduhvatu ali shvati da nisi jedini. Iskreno ja ne volim previse "prodavce magle" tj njihov nacin pristupa problemu jer prvi mogu da kazem (iz svoje "profesionalne" perpesktive) da ima dosta zaobilazenja istine u svemu tome (ko shvata, shvatio je). Imali smo prilike da se u to uverimo na forumu i to vise puta (ona TV, zatim CC, ...). Shvatam sta zelis da postignes i sta mislis o sebi, i to je ok stav. Ali veruj, par knjiga i nekoliko blogova i svako to moze (ali ne zeli ili nema potrebe jer ima tatu).
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nek si se ti nama Mungos, vratio | torbica | Opušteno | 87 | 25. 04. 2010. 01:37 |
Rainfall Daffinson zapošljava vrhunske Web interfejs dizajnere | mungos | Poslovne ponude i zapošljavanje | 20 | 22. 08. 2007. 11:35 |
Rainfall redesign | modeus | Web site, dizajn i multimedia | 13 | 17. 04. 2007. 12:59 |
Offshore company... | Ilija Studen | e-Business | 15 | 06. 02. 2007. 11:09 |
Anti WEB 2 Company | blogowski | Linkovi | 3 | 28. 08. 2006. 01:26 |