02. 08. 2007. | #41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@kodi: Mora da je problem sa file_get_contents ili nesto slicno, pogledacu php.ini pa cu da sredim. Video sam to odmah ovde ali sam ostavio za kraj kao low priority, ali ako ima jos neko problem - sredicu sto pro. Iz nekog razloga je promenjen php.ini pa neki sajtovi nisu radili jer je bio ukljucen zend.ze1_compatibility_mode i to je pravilo problem za sve koji su objekte prenosili kao referncu (izmedju ostalog na mojih 6-7 sajtova).
edit: sredio sam i to.
02. 08. 2007. | #42 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@LiquidBrain: sve je to ok, ali kazi mi sta ja sada treba da uradim? Da sednem i da ucim da administriram server? Sorry, ne pada mi na pamet, prvo sto me to ni malo ne interesuje, drugo sto nemam vremena za to. Problem je naci admina koji zeli da radi, ono sto sam ja primetio do sada svi koji znaju nesto su totalno nerealni ljudi a vecina su lencuge nevidjene.
02. 08. 2007. | #43 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
say no more, sve znam, administracija production servera je nocna mora..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta se dešava sa Tiketservisom? | acca | e-Business | 8 | 23. 05. 2010. 22:54 |