|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 08. 2007. | #11 | |
Comfortably Numb
Professional
|
Citat:
Je l' ja zivim pod staklenim zvonom ili je TOLIKO traljav odnos placeno/realno kod ostalih internauta? Ili su oni koji imaju neke probleme s konekcijom bas toliko glasni da se cini da 90% ljudi placa jedno, a dobije drugo?
15. 08. 2007. | #12 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Mi smo SOHO gledali zato što bi nam račun bio gotovo isti (jer bi kablovska bila "besplatna"), a dobili bismo garantovan protok i statičku IP adresu. Pošto su iste pare u pitanju tehnički nemaš šta mnogo da izgubiš (a onda smo saznali i za taj sitan detalj o novom ugovoru i tu se stalo).
Ne sećam se da je bilo većeg talasanja što se protoka tiče... Što ti reče - koji KB gore dole. |
15. 08. 2007. | #13 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Meni na 256kbps sezam adsl-u (u centru) postoji drasticna subjektivna razlika izmedju surfinga u 4 ujutro i izmedju 7 i 10 prepodne. Nisam merio protok, pa ne znam kolika je razlika u kB/s tacno, a imam pouzdan insider info da nije problem samo u protoku, nego su provajderi preopteretili DNS servere pa i to unosi znatnu latenciju, ali to sve mene kao musteriju nije briga, mene pogadja kad net odjednom krene da se vuche kao prebijen, i to svakog dana u manje vise isto vreme... i to je pocelo pocetkom godine da se primecuje, ranije toga nije bilo... Jednom kad zaglavim celu noc ima da izmerim protok, pa cu da ti dam i tacnu statistiku, a do tad moras da mi verujes na rec da se razlika primeti..
15. 08. 2007. | #14 |
novi član
Datum učlanjenja: 15.05.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ilija, kod kog ste vi provajdera?
Jer ako pricas o SOHO varijanti kod SBB, imali smo to u firmi i bio je ocaj od usluge. Pogotovu sto uopste usluga nije bila jeftina a odnos prema nama je bio kao prema najjobicnijem korisniku(zongliranje veze izmedju operatera, veliki downtime, ocajan protok itd.). Mozda sam zbog toga toliko kivan na njih ili u prevodu - ne verujem im vise nista. |
15. 08. 2007. | #15 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Na SBB-u smo...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RATEL i BIA protiv Interneta u Srbiji!! | smarkovic | Komunikacije | 236 | 01. 07. 2010. 23:36 |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 20:42 |