31. 03. 2007. | #31 |
dragomir@radioactivesound
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.03.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
E a sta je sa ministarstvom prosvete???
Sad se setih posto sam student... Ne znam koliko Vam je poznata situacija u vezi Vise tehnicke skole u Subotici... Drzava nece nikako da nam da status faxa iako sto mozda jaci od ekonomskog. Ekonomija od prosle godine traje 3 god. (bolonja) a mi na VTS-u kojima studije traju takodje 3 god. sa 47 predmeta i petom generacijom po bolonjskoj...NISTA!!! Mnogi kazu "madjarska skola" i da to koci stvar ali, dajte molim Vas, uce nas doktori nauka, Evropom poznati, a bogme nas i nauce korisnim stvarima! Ja iskreno nemam nista protiv toga kojoj naciji pripadaju!!! Totalni raspad... A drzava se sad setila za kampanju protiv korupcije sa fakultetima, umesto da se to radi kontinualno a ne oko izbora... |
22. 08. 2007. | #32 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Resih da malko ozivim temu.
s obzirom da nameravam da narucim nekoliko knjiga, da li mi mozete reci kakva je sada situacija ako se naruce knjige sa Amazon-a? Takodje, da li mogu recimo knjige da se naruce preko Mamut-a ili Plato-a i kakve su cene u takvim situacijama? cheers Cony |
22. 08. 2007. | #33 |
profesionalac
Professional
|
Ja sam dobio na poklon knjigu sa Amazona (Pro Drupal Development - 30$), dobio tovarni list od UPS-a, i kada su mi srachunali sve troskove da bi dobio knjigu to je bilo vishe od sedam hiljada (nabrajala mi je sluzbenica preko telefona). Odbio sam da primim posiljku, Amazon je refundirao cenu knjige, a ja sam dobio ebook verziju na email...
22. 08. 2007. | #34 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Ajde okači onda ebook
|
22. 08. 2007. | #35 | |
133t
Master
|
Citat:
jebes taku drzavu kad ni poklon ne mozes da dobijes. A mi tu pricamo o nekom pozitivnom imidzu.... |
|
22. 08. 2007. | #36 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ja sam za poklon (iPod Nano) pre nekih pola godine morao da platim 50e carine
|
22. 08. 2007. | #37 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
okay....a mi i dalje redjamo probleme kojih smo svesni.
Ima li neko provereno resenje (sem da neki prijatelj licno donese knjige)? Evo ja sam zvala IPS i Plato i raspitivala se za mogucnost narucivanja preko njih. U obe "kuce" su mi dali email adrese na koje treba da se posalje spisak knjiga i ISBN, onda se onda na osnovu toga raspituju da li mogu da je nabave (najcesce kontaktiraju direktno izdavaca), pripremaju ponudu i salju je nazad na mail. Ako ponuda odgovara, placa se po predracunu i cekaju se knjige. |
22. 08. 2007. | #38 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
|
|
22. 08. 2007. | #39 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Citat:
a kakav princip ima USPS prilikom slanja? Da li i posiljke preko njih zaglavljuju kod nas na carini? Ako jeste, onda smo na istom, zato sto je zastoj koliko sam ja shvatila od nase carine do kuce, odnosno nasa carina preda spediteru i onda smo na istom. |
|
22. 08. 2007. | #40 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 07.06.2005
77 "Hvala" u 1 poruci
|
Citat:
P.S. Da bude jasno, radio sam u knjizara.com, sada vise nisam zvanicno tamo. Ne propairam da se koristi knjizara.com za to narucivanje, samo iznosim mogucnosti.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koja banka za preduzetnika? | mLAN | e-Business | 68 | 02. 02. 2011. 13:22 |
koja je ova aplikacija (dnevnik.hr video player) | Nemanja Avramović | Sva početnička pitanja | 1 | 10. 04. 2008. 03:19 |
Baza drzava i gradova | kodi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 6 | 11. 10. 2007. 22:16 |
Funkcija koja pretvara Š u S ? | Peca | PHP | 2 | 12. 10. 2006. 15:33 |