07. 09. 2007. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Srbende
BTW, povodom ovog "zgražavanja" izjavom Darka Miličića, samo da podsetim da ako može ministar:
zašto ne može i Darko Samo da se ne pretvori u političku raspravu, ovo više govorim zbog stanja svesti. Darko je dobar momak, dobar košarkaš, još jedino da nauči da ono što izjavi ima puno uticaja i ne može da lupeta svašta, kakav god da je razlog. Pa i Divca, Đorđevića... i Gurovića su krali pa su opet uspeli da se suzdrže, bar kada govore za press.
07. 09. 2007. | #2 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Semi-offtop: Velja car!
|
07. 09. 2007. | #3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Zgražavanje? Ja mislim da je posle ovoga Darkov ugled skocio bar kod 70% Srba. Nazalost, konacno smo dobili i kosarkase kakve zasluzujemo
|
07. 09. 2007. | #4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
LOL LOL LOL ...ne verujem
07. 09. 2007. | #5 |
profesionalac
Professional
|
Bolje da ovo, i jedno i drugo nisam cuo.
Nisi trebao blues da objavljujes. Bolje obrisi, jer ce pola forumovaca sada pobeci iz nase zemlje Srbije. Stvarno me sramota.
07. 09. 2007. | #6 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Doduse, jos uvek imamo one kakve ne zasluzujemo
Poslednja izmena od dinke : 07. 09. 2007. u 19:03. |
07. 09. 2007. | #8 |
...
Qualified
|
Ismejao sam se sada ko budala.Razne sam video ludorije djokovica,ali mi je ovo definitivno najace do sada i to na sred centralnog terena.Da ne zna neko posle kog meca je ovo bilo?
|
07. 09. 2007. | #9 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
A Novak je čudo... meni je tenis inače dosadan sport (za gledanje) i ne mogu da odgledam duže od jednog seta da se ne smorim, ali Novaka gledam uvek i komplet.
07. 09. 2007. | #10 |
troll mode
Wrote a book
|
rekao sam vec kod Marka na blogu, Darku ovo nije prva izjava ovakvog tipa, i on po meni predstavlja role model propasti srpskog sporta. Mislim na ona zaletanja za novcem i ako jos nisu ni punoletni samim time nemaju ni neku skolu bog zna kakvu... Nadam se da je ta faza iza nas, i ako je Milicic dosta mlad, i da ce se u buducnosti sportisti imati na koga da se ne ugledaju. Vazda smo imali talenata, i vazda su nam isti nestajali.
Novak jeste stvarno kralj i prosto je neverovatno koliko oni poboljsavaju imidz zemlje svojim nastupima i karakterom. Bravo Novak! ps. juce sam proveo zavidan period gledajuci filmice o Novaku na YouTube-u ima stvarno super filmica pogledajte da ih ne lepim sve ovde edit: i ona izjava je na prilicno pokvaren nacin snimljena, nisam siguran i da bih ja reagovao mnogo bolje da izgubim posle produzetaka i da me sjebe neki tako sudija Poslednja izmena od Eniac : 07. 09. 2007. u 20:51. |
|
|